Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows Vista/Windows 7

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 23 May 2010, 14:26   #1
anoniem33931
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Vista niet meer opstarten!

Hoi, ik heb onlangs EASEUS Partition Manager ge´nstalleerd, Ik heb twee partities met op allebei windows vista (dualboot). Ik had op de ene partitie 400gb en op de andere 100gb, nu wou ik van die 100gb partitie een 200gb partitie maken en dus van de 400gb een 300gb partitie.

Toen had ik alles ingesteld en klikte ik op het knopje OK of iets dergelijks en toen zei dat programma dat ik de pc opnieuw moest opstarten zodat hij die partities kon wijzigen. Dus ik heb het opnieuw opgestart en hij was bezig met het wijzigen van de partities. Echter toen ik na een tijd op de pc keek stond er een blauw scherm met witte letters (leek niet echt op BSOD) dat er een probleem was, (zie hieronder de foutmelding)


Kan iemand mij alstjeblieft helpen? ben hopeloos!
  Met citaat antwoorden
Oud 23 May 2010, 21:25   #2
anoniem29830
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

doe de vista dvd erin en kies dan voor systeemherstel ==> opstartherstel
  Met citaat antwoorden
Oud 23 May 2010, 22:06   #3
anoniem38665
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dat is dus wel een BSOD.
Met BlueScreen View kan je ongeveer zien waar het door komt.
Kan je hier gratis downloaden: http://www.nirsoft.net/utils/bluescreenview.zip
Na het programma opgestart te hebben, gelieve het volgende even te doen...
Dan staat links bovenin 'File'.
Save selected items.
Nu word de informatie opgeslagen als .txt bestand.
Even de inhoud kopiŰren, en hier plakken.
  Met citaat antwoorden
Oud 24 May 2010, 14:24   #4
anoniem38706
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Of je noteerd het 0x000000 etc nummers, en zoekt het op google, ik had eerst ook een blue death screen, het blijkt dat er probleem was met mijn harde schijf ik heb met garantie weggebracht en kreeg een nieuwe harde schijf (: en nu werkt die perfect.

Met Vriendelijke Groet,
Tjeckit
  Met citaat antwoorden
Oud 24 May 2010, 21:32   #5
anoniem30973
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Of je googelt even en dan vind je bijv. http://forums.techarena.in/vista-set...ll/1147775.htm
  Met citaat antwoorden
Oud 26 May 2010, 15:59   #6
anoniem33931
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sven5010 Bekijk bericht
Dat is dus wel een BSOD.
Met BlueScreen View kan je ongeveer zien waar het door komt.
Kan je hier gratis downloaden: http://www.nirsoft.net/utils/bluescreenview.zip
Na het programma opgestart te hebben, gelieve het volgende even te doen...
Dan staat links bovenin 'File'.
Save selected items.
Nu word de informatie opgeslagen als .txt bestand.
Even de inhoud kopiŰren, en hier plakken.
Ik kan vista niet meer starten
  Met citaat antwoorden
Oud 26 May 2010, 21:07   #7
anoniem38665
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Kan je even wat duidelijker zijn, hier kunnen we niet zoveel mee.
Wat gebeurt er als je je computer aanzet?
Veilige modus al geprobeerd?
  Met citaat antwoorden
Oud 26 May 2010, 21:25   #8
anoniem33931
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Als ik mijn pc aan doe dan gaat alles goed, opgegeven moment krijg je dit scherm:



[als foto het niet doet klik hier]

En dan zie je dat dingetje even bewegen en dan komt die BSOD. Dus ik kan nooit in vista komen.

Enfin ik heb dus 2 partities, 1tje heb ik nu opnieuw ge´nstalleerd en dat deed het. Maar tijdens het werken kreeg ik opeens weer dat scherm. Dus heb ik dit:

Citaat:
doe de vista dvd erin en kies dan voor systeemherstel ==> opstartherstel
gedaan en nu werkt hij weer, maar bij de andere partitie deed hij het helaas niet, en op die partitie werk ik altijd.

Laatst gewijzigd door Melvin1 : 26 May 2010 om 21:29
  Met citaat antwoorden
Oud 26 May 2010, 21:30   #9
anoniem33931
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sven5010 Bekijk bericht
Veilige modus al geprobeerd?
Ja heb ook al geprobeerd maar dat blijft maar door restarten
  Met citaat antwoorden
Oud 27 May 2010, 14:09   #10
anoniem38665
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dus als ik het zo goed begrijp, kan je wel beide partities selecteren. Alleen werkt een van de beide niet, als je nou probeert via de wel-werkende-partitie op te starten. Dan ga je naar Deze Computer, zoek je de schijf op van de niet-werkende-partitie. En haal je daar je belangrijke bestanden af. Of is deze ook verdwenen?
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:37.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.