Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Netwerk

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 22 February 2009, 18:28   #1
anoniem37010
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard SITECOM WL-160 instellen op bridge

volgens de specificaties van sommige sites zou ik mijn sitecom wl-160 Wel kunnen instellen op bridge-mode,

Weet iemand waar ik hiervoor een handleiding kan downloaden, of weet iemand hie dit moet?

de bedoeling is om de sitecom wl-160 draadloos de bridgen met mijn Tele2 router.
  Met citaat antwoorden
Oud 23 February 2009, 11:37   #2
anoniem13554
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Kijk hier eens, onderaan de pagina, is dat wat je zoekt?

http://www.sitecom.com/manuals_resul...r%2054g&WL-160
  Met citaat antwoorden
Oud 21 May 2009, 13:59   #3
anoniem38471
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard sitecom wl-160 instellen

Ik ben helaas niet zo goed met computers en heb nieuwe router gekocht(wl-160 sitecom) en heb al een zyxel P-2602R-D1A. Ik wil nu graag draadloos internetten en heb alles al aangelosten en de lampjes van de routers branden allemaal dus dat zit wel goed, ik kan nu alleen niet op internet. Er komt dan te staan ''beperkte verbinding of geen verbinding''. Ik heb al met telfort gebeld, maar die snap ik niet, omdat ze het hebben over bridgen en allemaal codes en verder wisten zij ook niet hoe ik dat op de sitecom moest instellen. Ik vraag me af of iemand dat hier weet. Je zou me er echt heel erg mee helpen. Alvast bedankt!
  Met citaat antwoorden
Oud 21 May 2009, 16:26   #4
anoniem26501
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

ik kan nu alleen niet op internet. Er komt dan te staan ''beperkte verbinding of geen verbinding''

Wat dan wel eens helpen wil is de modem ff resetten met een beetje geluk is er dan wel verbinding
  Met citaat antwoorden
Oud 15 June 2009, 11:34   #5
anoniem16270
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

De WL-160 als bridge instellen doe je als volgt :

eerst resetten router (de Sitecom die je als bridge wilt gebruiken),
dan koppelen aan een PC die geen contact heeft met Internet, eerst router (Sitecom) starten en dan PC
in IE intikken adres 192.168.0.1 .
vervolgens ding een andere naam geven, WPA sleutel toewijzen en een wachtwoord
essentiele truc is dan DHCP op "client" zetten (dan is het geen router meer, maar een bridge
alles saven en uitzetten, stroom er af
netwerk opbouwen (in de Sitecom IN en UIT kabels op LAN-poorten, NIET WAN !
dan inschakelen : router, bridge (de Sitecom), de PC

Succes,
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 01:42.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.