Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Netwerk

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 21 February 2009, 00:59   #1
anoniem37010
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard 2 routers draadloos koppelen

Hallo,

ik heb 2 draadloze routers.
1 (tele2) heeft een internet verbinding en staat in de meterkast.
1 Sitecom wl-160 staat bij mijn netwerkprinter.

het probleem is dat als ik iets wil printen dat ik van router moet wisselen.
nu zou het mogelijk moeten zijn om continu verbinding te hebben met de "print"router, en deze router DRAADLOOS weer te koppelen met de "tele2"router, of andersom, zodat ik niet meer hoef te switchen.

(er bestaat bij mij GEEN mogelijkheid om de 2 routers bekabeld te verbinden,want dan werkt het wel gewoon)

alvast bedankt voor de hulp

Laatst gewijzigd door m_haemers : 21 February 2009 om 01:04
  Met citaat antwoorden
Oud 21 February 2009, 05:02   #2
anoniem35068
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Waarom staat er een router bij je printer en geen printerserver? De configuratie met 2 routers kun je alleen werkend krijgen als de Sitecom in 'bridged mode' kan werken. De router wordt dan een client in je netwerk.
  Met citaat antwoorden
Oud 22 February 2009, 16:43   #3
anoniem37010
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

ik heb het geprobeert om de router op bridge te zetten maar dat kan hij niet(denk ik),
ik ga maar eens kijken voor een draadloze printserver, nog sugeties voor welke dat ik het beste kan gaan?
  Met citaat antwoorden
Oud 4 October 2010, 21:59   #4
anoniem45469
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Mijn vraag is of het inmiddels gelukt is?

Ik zit met de zelfde vraag
Internet via de draadloze Thomson modem (adsl van Online)
en een draadloze router van linksys waar mijn netwerk laserprinter aangesloten staat.
Aansluiten via een kabel is onbegonnen werk vanwege de muren en vloeren waar ik doorheen moet.
  Met citaat antwoorden
Oud 20 October 2010, 14:53   #5
anoniem45610
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Een Linksys router kan je omzetten van router modus naar client modus.

Je kan dan de linksys client maken van je Thomson, en aan de Linksys kan je dan weer een bekabeld netwerk aansluiten.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:27.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.