Ga terug   Computer Idee Forum > Internet > Verbinding

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 11 August 2011, 23:30   #1
anoniem39673
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Connectie wordt soms uitroepteken

hey allemaal,

ik heb laatste tijd een beetje last van connectie verlies waardoor er een uitroepteken komt staan op mijn connectie voor een minuut waardoor ik geen verbinding heb wat behoorlijk irritant is tijdens het online gamen.

iemand enig idee waarom?
ik heb als provider : UPC
en gebruik een router vanmezelf dat niet de eigendom is van UPC.

bedankt voor jullie hulp,

omed
  Met citaat antwoorden
Oud 11 August 2011, 23:33   #2
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hebben andere pc's/laptops nog wel verbinding op dat moment?
Maak je gebruik van een draadloze verbinding of één met utp kabel?
Indien draadloos: Hoe sterk is het signaal?
Zit er een bepaald vast tijd ritme in het uitvallen? (om het uur bijvoorbeeld?)
Heb je het fouten logboek van Windows al door gekeken op vaak voorkomende meldingen?

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 12 August 2011, 18:10   #3
anoniem39673
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

alle laptops,smartphones en dergelijke hebben er tegelijk last van en ik maak gebruik van een draadloze verbinding.
Signaal is perfect.
en er zit geen ritme aan vast tot zover ik nu op heb gemerkt.
Hoe zou ik het foute logboek kunnen bekijken dan?
  Met citaat antwoorden
Oud 12 August 2011, 18:31   #4
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Als ze er allemaal gelijk last van hebben, ligt het probleem hoogst waarschijnlijk in je modem of je verbinding met je provider.
Logboeken van Windows kan je vinden door met rechts op Deze Computer te klikken en Beheren te kiezen. (Maar als alle apparaten er last van hebben, heeft het zoeken in de logboeken denk weinig zin.)

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 12 August 2011, 18:35   #5
anoniem39673
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

ow maar dat is wel raar want hiervoor deed hij het zonder problemen en ik heb ook niks aan de instellingen veranderd aan de router
  Met citaat antwoorden
Oud 12 August 2011, 23:15   #6
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door omed4life Bekijk bericht
ow maar dat is wel raar want hiervoor deed hij het zonder problemen en ik heb ook niks aan de instellingen veranderd aan de router
Ik heb het over de provider en het modem. Dus bel upc eens en vraag of ze je modem uitlezen daar vandaan. En of ze je up en down time kunnen bekijken.
En soms hoef je niets te veranderen, maar is het signaal van de provider door vage storingen ineens een tijd wat zwakker.

Niek
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 05:22.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.