Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 10

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 22 June 2015, 14:25   #1
Gammapooka
 
Geregistreerd: 6 May 2007
Locatie: Hoorn
Berichten: 57
Standaard Windows 10 niet voor Windows 7 OEM gebruiker?

Op mijn hoofdcomputer staat een legale Windows 7 Professional OEM versie.
Echter er verschijnt geen Windows 10 update icoon in de taakbalk.
Hoe kan dit ?
Gammapooka is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 June 2015, 14:28   #2
Desperado
 
Desperado's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 June 2012
Berichten: 4.472
Standaard

Al laten zoeken naar Updates .
Desperado is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 June 2015, 14:31   #3
Gammapooka
 
Geregistreerd: 6 May 2007
Locatie: Hoorn
Berichten: 57
Standaard

Yup alle updates tot op vandaag, loopt allemaal automatisch
Gammapooka is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 June 2015, 17:38   #4
Lange Pier
 
Lange Pier's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Berichten: 4.832
Standaard

http://www.rendement.nl/nieuws/id159...indows-10.html

Komt nog voor die versie.
__________________
Sig;
Wie veel praat heeft weinig te zeggen.
Topicstarters, er zullen hier maar weinig helderzienden aanwezig zijn dus geef je OS plus merk en type moederbord of merk PC op.
Lange Pier is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 June 2015, 21:26   #5
Gammapooka
 
Geregistreerd: 6 May 2007
Locatie: Hoorn
Berichten: 57
Standaard

Ik zie niks over OEM versies ?
Gammapooka is offline   Met citaat antwoorden
Oud 22 June 2015, 21:47   #6
Desperado
 
Desperado's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 25 June 2012
Berichten: 4.472
Standaard

Windows 7 Professional OEM

Heb hier toevallig 1 Computer staan en is al aangemeld. en geaccepteerd .
Desperado is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 June 2015, 05:32   #7
Gammapooka
 
Geregistreerd: 6 May 2007
Locatie: Hoorn
Berichten: 57
Standaard

Heel vreemd...
Heb overigens geprobeerd om de KB3035583 apart opnieuw te installeren, maar dat hielp ook niet, nergens een map GWX map te vinden.

Laatst gewijzigd door Gammapooka : 23 June 2015 om 07:28
Gammapooka is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 June 2015, 08:02   #8
Gammapooka
 
Geregistreerd: 6 May 2007
Locatie: Hoorn
Berichten: 57
Standaard

Ben nu overigens de tips op deze pagina aan het proberen, kom er later op terug.

http://techdows.com/2015/06/how-to-e...1-taskbar.html
Gammapooka is offline   Met citaat antwoorden
Oud 23 June 2015, 08:48   #9
Gammapooka
 
Geregistreerd: 6 May 2007
Locatie: Hoorn
Berichten: 57
Standaard

Pfffff eindelijk zeg !

Via de link die ik in de post hierboven had gepost had ik eerst vele methodes al uitgeprobeerd en niks werkte .

win10fix_full.bat en optie 2 werkte voor mij .

Dus mensen met hetzelfde probleem : ik zou zeker even die pagina (en vooral de reacties) even doorlezen !

Laatst gewijzigd door Gammapooka : 23 June 2015 om 12:35
Gammapooka is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 03:51.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.