Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Systemen

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 18 October 2008, 18:42   #11
Darkness
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Mag weg....
  Met citaat antwoorden
Oud 18 October 2008, 19:42   #12
anoniem34462
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik heb deze configuratie op azerty gemaakt. Ik weet niet of alles compatible is met elkaar. Weet iemand dat hier? En is dit een goed systeem om Cod4 op hoog te draaien?

*
* Cooler Master Real Power M520,Retail, 52Id 35577Stukprijs € 66,90
*
* € 66,90

*
*
* Azerty Montage volledig systeem 1 jaar gId 7517Stukprijs € 58,99
*
* € 58,99

*
*
* Intel Core 2 Duo,E8400, Socket 775, OEMId 73103Stukprijs € 130,59
*
* € 130,59

*
*
* Asus P5Q Pro,RetailId 79331Stukprijs € 115,88
*
* € 115,88

*
*
* Samsung SpinPoint F1,7200RPM, SATA II, 1Id 75337Stukprijs € 40,94
*
* € 40,94

*
*
* Gainward Radeon HD4850,512MB, GDDR3, PCIId 91604Stukprijs € 140,66
*
* € 140,66

*
*
* Kingston KVR800D2N5K2/4G,4096MB, DDR2, PId 59299Stukprijs € 46,52
*
* € 46,52

*
*
* Antec Three Hundred,ZwartId 72617Stukprijs € 54,62
*
* € 54,62

Dit kost bij mekaar 665 euro (incl verzend kosten) bij azerty.
ik heb dus nog ongeveer 50 euro beschikbaar. Hoe zou ik die het best kunnen gebruiken om dit systeem beter te maken?

hoor graag,

kristian

Laatst gewijzigd door kristiann : 18 October 2008 om 19:46
  Met citaat antwoorden
Oud 18 October 2008, 22:52   #13
anoniem16239
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kristiann Bekijk bericht
Ik weet niet of alles compatible is met elkaar. Weet iemand dat hier? En is dit een goed systeem om Cod4 op hoog te draaien?
Ja.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kristiann Bekijk bericht
ik heb dus nog ongeveer 50 euro beschikbaar. Hoe zou ik die het best kunnen gebruiken om dit systeem beter te maken?
Had ik al genoemd: neem een 640GB harddisk, die zijn een stuk sneller.
  Met citaat antwoorden
Oud 18 October 2008, 23:29   #14
anoniem34462
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Heb nu deze configuratie. Heb op ander forum gehoord dat een mobo van GigaByte kwalitatiever en beter is dan een van asus. ook de videokaart en de processor heb ik ietsje veranderd. van e8400 naar e8500, en van HD4850 naar HD4850 GS. ohja heb ook tochmaar de 640GB van western digital.

* Cooler Master Real Power M520,Retail, 52Id 35577 € 66,90

* Azerty Montage volledig systeem 1 jaar gId 7517 € 58,99

* Intel Core 2 Duo,E8500, Socket 775, Boxed 73103 € 158,89

* GigaByte GA-EP45-DS3,Retail €103,71

* Western Digital Caviar Green,7200RPM, 640GB €68,45

* Kingston KVR800D2N5K2/4G,4096MB, DDR2, PId 59299 € 46,52

* Gainward Radeon HD4850 GS,512MB, GDDR3, PCI €140,66

* Antec Three Hundred,ZwartId 72617 € 54,62

Kost bij elkaar €716,93
  Met citaat antwoorden
Oud 19 October 2008, 00:19   #15
anoniem16239
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ziet er goed uit, alleen vind ik die E8500 z'n meerprijs t.o.v. de E8400 niet waard.
  Met citaat antwoorden
Oud 20 October 2008, 19:59   #16
anoniem34462
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Bedankt voor de tips mensen, denk dat dit m gaat worden:

Extra koeling/casemod
* Zalman ZM-F3RL,120 mm, Rood € 9,15 pak er 2 dus €18,30
Montage
* Azerty Montage volledig systeem 1 jaar garantie €58,99
CPU
* Intel Core 2 Duo,E8400, Socket 775, Boxed €136,47
Gaphics
* Gainward Radeon HD4850 GS,512MB, GDDR3, €158,85
Harddisk
* Western Digital Caviar Blue,7200RPM, SAT € 66,72
MoBo
* GigaByte GA-EP45-DS3,Retail € 103,71
geheugen
* Kingston KVR800D2N5K2/4G,4096MB, DDR2, € 46,52
voeding
* Cooler Master Real Power M520,Retail, € 66,90
kast
* Antec Three Hundred,Zwart € 54,62

Totaal €711,08

als je nog denkt van: dit kan echt beter, laat het me zo snel mogelijk weten =)
  Met citaat antwoorden
Oud 21 October 2008, 13:15   #17
anoniem30685
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Vergeet je niet om voor een 64-bit versie van Vista te kiezen?
  Met citaat antwoorden
Oud 21 October 2008, 16:45   #18
anoniem34462
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

nee ik heb nog een xp licensie. weet niet hoeveel bit. maakt dat veel uit??
  Met citaat antwoorden
Oud 21 October 2008, 17:58   #19
anoniem30685
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kristiann Bekijk bericht
nee ik heb nog een xp licensie. weet niet hoeveel bit. maakt dat veel uit??
Dat maakt in zoverre uit, dat een 32-bit besturingssysteem niet meer dan 2GB geheugen aan 1 applicatie of spel kan toewijzen, met een max van ongeveer 3,2GB. Alles wat je meer aan geheugen in de pc hebt zitten, is dus redelijk overbodig.
Er bestaat maar 1 versie van XP die 64-bit is en dat is een Engels talige XP-Pro versie.
Verder kan Vista veel beter met multi-core processoren omgaan dan XP, dus daar valt ook winst te halen met Vista 64-bit.
Als laatste worden al meer games ge-optimaliseerd voor het gebruik van multi-cores en DirectX 10, dus lijkt mij Vista 64-bit de optimale keuze als je alles uit de pc wilt halen.
  Met citaat antwoorden
Oud 21 October 2008, 19:18   #20
anoniem34462
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

oke bedankt, maar het is mogelijk om later over te switchen naar vista toch? want dit is zowat al mn geld dat k op dit moment heb, dus dan kan ik later misschien vista kopen.
bedankt voor de info
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 00:46.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.