Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows 8

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 8 June 2017, 16:17   #51
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Zet er nu meteen Windows 8.1 op dat scheelt in de Updates

https://www.microsoft.com/nl-nl/soft...nload/windows8

Je hebt wel een licensie code nodig.

En de optie om zonder account verder te gaan met installeren is wel aanwezig , heb je vermoedelijk niet gezien.
  Met citaat antwoorden
Oud 8 June 2017, 17:23   #52
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door burgkop Bekijk bericht
Heb een laatste versie van Windows 8 geregeld, voor volledige nieuwe installatie.
Alleen heb ik nu het probleem dat ik zonder een Microsoft e-mailadres niet door kan installeren.
Nooit zelf gedaan, maar ik meen dat je in dat installatiescherm moet klikken op 'Nieuw account maken', en dat je onderin de optie krijgt 'Lokaal account gebruiken'. MS truuks, als dat zo is.

Lees dit ook door:
http://www.computerhandleiding.nl/wi...achtwoord.html

Windows 8, een nieuw account maken - een lokaal account maken:
https://support.hp.com/nl-nl/document/c03625175

Om helemaal geen inlogscherm te zien:
in een opdrachtprompt of een boxje 'Uitvoeren...' type je
control userpasswords2
en haal je het vinkje weg bij "Gebruikers moeten een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven om deze computer te kunnen gebruiken"
Eventueel vervolgvenster niets invullen, en OK klikken.
.

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 8 June 2017 om 18:28
  Met citaat antwoorden
Oud 8 June 2017, 18:59   #53
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

In het eerste scherm waar ze om je MS account vragen, na de installatie, kan je links onderaan kiezen voor "Lokaal account".

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 8 June 2017, 23:37   #54
anoniem13515
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Desperado Bekijk bericht
Zet er nu meteen Windows 8.1 op dat scheelt in de Updates

https://www.microsoft.com/nl-nl/soft...nload/windows8

Je hebt wel een licensie code nodig.

En de optie om zonder account verder te gaan met installeren is wel aanwezig , heb je vermoedelijk niet gezien.
Uiteraard win 8,1
Maar installatie gaat hier en daar wat anders dan voorheen.
  Met citaat antwoorden
Oud 8 June 2017, 23:50   #55
anoniem13515
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter Bekijk bericht
Nooit zelf gedaan, maar ik meen dat je in dat installatiescherm moet klikken op 'Nieuw account maken', en dat je onderin de optie krijgt 'Lokaal account gebruiken'. MS truuks, als dat zo is.

Lees dit ook door:
http://www.computerhandleiding.nl/wi...achtwoord.html

Windows 8, een nieuw account maken - een lokaal account maken:
https://support.hp.com/nl-nl/document/c03625175

Om helemaal geen inlogscherm te zien:
in een opdrachtprompt of een boxje 'Uitvoeren...' type je
control userpasswords2
en haal je het vinkje weg bij "Gebruikers moeten een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven om deze computer te kunnen gebruiken"
Eventueel vervolgvenster niets invullen, en OK klikken.
.
Vind het raar dat je je moet aanmelden, dat kom je later weer vaak tegen.
Heb een backup gemaakt van bijna kale windows 8 en 10 en nu even oude backup terug gezet om te kunnen mailen, daar nog niet mee bezig geweest.

Eerst werkte het goed, opstarten zonder ww. en opeens moet je het weer wel invullen, vreemd.
Heb het weer even een poos aan de kant gemikt, want éven installeren in 20 minuten gaat bij mij niet door, maar goed, dat maakt mij verder niet uit.

Waarom verzinnen ze het nu weerom de partitie letters aan de voorkant te zetten, is dat weer achteraan te krijgen?

Alles weer in Details, ook al sla je het als Lijst op, ik wil Alles in Lijst hebben - op alle mappen, even later weer als Details.
  Met citaat antwoorden
Oud 9 June 2017, 00:01   #56
anoniem13515
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niekie30 Bekijk bericht
In het eerste scherm waar ze om je MS account vragen, na de installatie, kan je links onderaan kiezen voor "Lokaal account".

Niek
Bedankt, maar je moet dan maar net weten dat je Lokaal moet hebben
In Windows 10, ik snap niet dat iedereen er zo mee wegloopt, ik zoek mij op veel dingen het schompes.
En die rot apps, vooral de bewegende, daar kan ik niet tegen, kan ik mij niet concentreren, mogen van mij allemaal weg.
Heb Classic shield erop gezet scheelt weer iets

Het zal uiteindelijk wel goed komen, ik wip af en toe wel over, denk dat ik maar weer het kleine ssd schijfje weer ga gebruiken, nu is gebleken dat het door de warmte kwam al die ellende

Updates gaan nu wel goed, en in korte tijd.
  Met citaat antwoorden
Oud 9 June 2017, 00:55   #57
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door burgkop Bekijk bericht
Waarom verzinnen ze het nu weerom de partitie letters aan de voorkant te zetten, is dat weer achteraan te krijgen?
Laat eens zien ?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door burgkop Bekijk bericht
Alles weer in Details, ook al sla je het als Lijst op, ik wil Alles in Lijst hebben - op alle mappen, even later weer als Details.
Op herhaling, ook ik: http://forum.computeridee.nl/showpos...6&postcount=62
  Met citaat antwoorden
Oud 9 June 2017, 01:22   #58
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Mocht je het willen weten van je CPU fan, als ik het goed zie zit hij met vier van dit soort klemmen aan het koelblok geklikt:
AMD_fan_release.jpg

Laatst gewijzigd door erikdenhouter : 9 June 2017 om 01:29
  Met citaat antwoorden
Oud 9 June 2017, 01:47   #59
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Die uitleg die ik voor Speedfan deed in #45...
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter Bekijk bericht
....
* Verander even de 'Decimal seperation' in een komma, die staat standaard als streepje.
....
kan beter zijn:
* Verander even de 'Decimal seperation' in een punt, die staat standaard als streepje.

Dit omdat het bestand als CSV ( = comma seperated value) wordt opgeslagen, en dan kan je beter niet een komma ook nog in je waarden gebruiken
(Ik mag de tekst daar niet meer wijzigen)
  Met citaat antwoorden
Oud 9 June 2017, 22:39   #60
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik lees alleen maar telkens een nieuw probleem, zonder dat er door je zelf (via Google) naar een oplossing wordt gezocht.

Klik eens met rechts op zo'n "bewegende" tegel en je kunt hem stilzetten (tot je hem weer gebruikt)
En dat is overigens in W 8.1 precies hetzelfde.

Niek
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 00:55.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.