Ga terug   Computer Idee Forum > Software > Games

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 12 October 2010, 16:22   #1
anoniem38413
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard Cod: Waw

Hallo , als ik Cod Waw probeer te starten doet hij het niet , maar als ik het via iets anders open wel, maar dan het probleem: Ik kan de multiplayer niet spelen want dan zegt ie switch to multiplayer? dan klik ik op yes maar dan gebeurt er dus niks.
Iemand enige idee?
Ik heb niet de laatste punkbuster update denk ik maar punkbuster werkt niet goed.
  Met citaat antwoorden
Oud 12 October 2010, 17:00   #2
anoniem31476
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

kijk in de instalatie map
daar staan 2 dingen
eentje eindigt op SP en anderen op MP

Druk die MP
  Met citaat antwoorden
Oud 12 October 2010, 17:27   #3
anoniem38413
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DennisD Bekijk bericht
kijk in de instalatie map
daar staan 2 dingen
eentje eindigt op SP en anderen op MP

Druk die MP
Al geprobeerd maar dan start ie niks.
  Met citaat antwoorden
Oud 12 October 2010, 23:24   #4
anoniem34505
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

welke os gebruik je


vriend van mij kreeg een foutmelding hep jij deze ook stop de headset erin
  Met citaat antwoorden
Oud 13 October 2010, 10:42   #5
anoniem31476
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Heb je een illegale versie?
  Met citaat antwoorden
Oud 13 October 2010, 13:36   #6
anoniem38413
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Windows 7 en nee ik ben niet een pc gamer die illegaal download etc.
  Met citaat antwoorden
Oud 13 October 2010, 17:53   #7
anoniem31476
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Heb je al geprobeert om als administrator uit te voeren?
spel opnieuw installeren?
  Met citaat antwoorden
Oud 13 October 2010, 18:37   #8
anoniem38413
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DennisD Bekijk bericht
Heb je al geprobeert om als administrator uit te voeren?
spel opnieuw installeren?
Administrator wel , Opnieuw installeren niet , en dit ga ik miss wel doen , maar ik wil niet weer heel lang er over doen om alle patches downloaden.
  Met citaat antwoorden
Oud 13 October 2010, 20:53   #9
anoniem31476
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

download die patches eens niet.
kijk eerst of hij het dan doet
  Met citaat antwoorden
Oud 14 October 2010, 15:37   #10
anoniem38413
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DennisD Bekijk bericht
download die patches eens niet.
kijk eerst of hij het dan doet
Laat maar, het is nu opgelost het was (denk ik).
Dat windows zichzelf moest updaten , Hij deed auto update gister en nu start hij opeens wel.
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:00.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.