Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Hardware overige

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 22 June 2014, 14:05   #31
anoniem16239
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iemand85 Bekijk bericht
1GB Ram geheugen,
Windows vista home premium,
Service pack 2
Intel ® core( ™)2 CPU T7400 @ 2.16 Ghz 2.17 Ghz
32 bit besturingssysteem.
Blijft bizar dat je bijna 30 pagina's nodig hebt om te beseffen dat 1GB RAM veel en veel te weinig intern geheugen is voor Vista.

Ik zie hier een 2GB geheugenmodule voor nog geen 30 euro die je erbij zou kunnen zetten. Misschien dat ie ook samenwerkt met de 1GB module die er al in zit en dan heb je een mooie 3GB totaal. Meer erin zetten heeft geen zin, gezien de geheugengrens die geldt voor 32-bit Windows.
http://tweakers.net/pricewatch/29400...-(991559).html

En in het ergste geval zit er 2x512MB geheugen in en moet je 1 geheugenmodule opofferen om die 2GB module te kunnen plaatsen. En dan heb je 2,5GB totaal.

Verder zou je nog even kunnen wachten met de SSD-aanschaf, want misschien ben je na de geheugenupgrade al tevreden genoeg met de prestaties.
  Met citaat antwoorden
Oud 22 June 2014, 14:39   #32
anoniem37718
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

dus je denkt dat het hebben van 1 GB geheugen samenhangt met Foutcode:80200053 ?

iemand eerder in deze discussie zei al: voor jullie is het gissen waar het probleem zit, en voor degene die het probleem heeft weet niet waar het aan ligt, anders hoef ik het hier niet te posten. 'dus bizar dat je 30 pagina's nodig hebt' vindt ik dan van mijn kant niet zo vriendelijk gezegd. maar fijn dat je helpt.
  Met citaat antwoorden
Oud 22 June 2014, 15:26   #33
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Vaak bij inruil computers en laptops word er geheugen verwijderd
En als optie kun je er dus weer geheugen bij kopen .

Dan lijkt het product goedkoop Dat is verkoop tactiek.

Ik kan zo een paar firma's noemen die zo te werk gaan.
  Met citaat antwoorden
Oud 23 June 2014, 00:12   #34
anoniem16239
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iemand85 Bekijk bericht
dus je denkt dat het hebben van 1 GB geheugen samenhangt met Foutcode:80200053
Ik heb die andere discussie niet gevolgd, maar ik kan je wel zeggen dat veel te weinig intern geheugen leidt tot allerlei foutcodes. Zorg dus eerst dat je basis goed is en dan kijken we weer verder.
  Met citaat antwoorden
Oud 23 June 2014, 00:17   #35
anoniem16239
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Desperado Bekijk bericht
Dat is verkoop tactiek. Ik kan zo een paar firma's noemen die zo te werk gaan.
Een Vista laptop verkopen met slechts 1GB RAM bestempel ik als een economisch delict ...
  Met citaat antwoorden
Oud 24 June 2014, 20:23   #36
anoniem37718
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

ik kan kiezen uitDDR2, DDR3 of DDR4, geheugen DDR4 is het snelst, maar heeft het in mijn laptop zin? http://www.orbit.nl/sodimm.html
  Met citaat antwoorden
Oud 24 June 2014, 22:32   #37
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Er past maar 1 soort geheugen in .

Vermoedelijk DDR 2

Maar dat kun je uitlezen met Speccy https://www.piriform.com/speccy
  Met citaat antwoorden
Oud 25 June 2014, 09:07   #38
anoniem22217
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

2 X 2 Gb nieuw geheugen, 1 SSD 250 Gb + Windows 8.1 64 bit maken van deze laptop een zeer snel oud beestje, doe wat Desperado aanraad en bekijk je spec's en pas deze dus aan, geen nieuwe laptop nodig en fout probleem opgelost.
  Met citaat antwoorden
Oud 25 June 2014, 12:26   #39
anoniem37718
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

heb het programma gedownload, zet het er morgen op, (internet werkt nu thuis niet)

ik zie o.a. op
http://computertotaal.nl/smartphone/...26153/pagina-1 dat per computer/laptop het uitmaakt wat voor type geheugen je er in doet, lijkt hier dat het specifieker moet dan alleen DDR2 of DDR3? op http://www.orbit.nl/sodimm.html kwam ik ook veel soorten geheugen tegen, of is de ene dan beter dan de andere?
thanx.
  Met citaat antwoorden
Oud 25 June 2014, 12:41   #40
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Het gaat niet direct om beter,

Belangrijk is dat je Geheugen koopt wat geschikt is voor jou laptop.

Niet alle Geheugen kun je zomaar in elke Computer / Laptop plaatsen .

Er zit dus degelijk verschil in DDR DDR2 DDR3 Geheugen

Dus kijk eerst met Speccy wat er in zit .
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 19:03.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.