Ga terug   Computer Idee Forum > Besturingsystemen > Windows Vista/Windows 7

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 30 August 2013, 13:03   #1
anoniem56336
Guest
 
Berichten: n/a
Unhappy systeemherstel/herstelpunten?

Hallo mensen,

Na een boel ergernis wegens een steeds vastlopende hp touchsmart IQ515, ondanks driverupdates etc., wil ik systeemherstel uitvoeren. Ik wil hem graag terugzetten naar het moment waarop win7 erop is geinstalleerd. Het probleem is echter dat ik alleen maar herstelpunten zie vanaf 26-8-2013 en later, ook niet als ik naar meer herstelpunten laat zoeken.
Heeft iemand een optie waarmee ik naar een vroeger moment kan gaan (ca. 3 jaar geleden), zodat ik een schone win7 op mijn computer krijg?

Ben erg benieuwd... Ik zit echt met mijn handen in het haar...

Ik hoop dat iemand me een tip kan geven

Alvast bedankt!

Vriendelijke groet,

Leonie
  Met citaat antwoorden
Oud 30 August 2013, 13:37   #2
anoniem56336
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hallo Desperado,

Er heeft helemaal aan het begin Vista opgestaan, maar daar wil ik natuurlijk niet naar terug... Vrijwel meteen na aanschaf is win7 (32-bits) geinstalleerd.

Groetjes,

Leonie



Groe
  Met citaat antwoorden
Oud 30 August 2013, 13:58   #3
anoniem56336
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Geen dvd, wel de licentiecode......

Groetjes,

Leonie
  Met citaat antwoorden
Oud 30 August 2013, 14:20   #4
anoniem45232
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Windows 7 iso zijn gratis te downloaden.
http://www.w7forums.com/official-win...ds-t12325.html
  Met citaat antwoorden
Oud 30 August 2013, 14:44   #5
anoniem56336
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hallo Jeroentje,

Als ik het goed lees zou ik dus met mijn productcode zelfs win7 home premium 64 bits kunnen installeren? (ik heb bij de systeemgegevens gezien dat de comp. hiervoor geschikt is... Ik heb gehoord dat dat wat soepeler loopt dan 32 bits... (correct me if I'm wrong)

Groetjes,

Leonie
  Met citaat antwoorden
Oud 30 August 2013, 14:46   #6
anoniem56336
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

En zonder schijf dus... Gewoon door op de middelste downloadlink van clifford_cooley
te drukken?.....

Was is even vergeten te vragen...

Groetjes,

Leonie
  Met citaat antwoorden
Oud 30 August 2013, 15:19   #7
anoniem45232
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Die licentie code werkt alleen met de Windows versie die erop staat. Je kan dus niet zomaar switchen van 32 naar 64 bit.
Die iso moet je branden op een DVD of met deze tool op een usb uitpakken.
  Met citaat antwoorden
Oud 30 August 2013, 15:35   #8
anoniem45232
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik heb even gezocht, maar Windows 7 Home Premium is er alleen in het Engels (en Frans en nog iets). Maar geen nood, na de installatie installeer je gewoon het taalpakket Nederlands.
  Met citaat antwoorden
Oud 30 August 2013, 15:43   #9
anoniem56336
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hallo Jeroen,

Ik heb een usb stick gemaakt zoals in je link beschreven Als ik hem open met verkenner is hij leeg.. of lijkt dat maar zo? Wat is nu de volgende stap? Als ik op de link klik met de 32 bits versie kom ik op een site met 924 pagina's... Moet hier ergens een link naar win7 staan die ik dan moet downloaden?
Vergeef me... Ben wat dit soort dingen aangaat echt een nitwit...

Alvast bedankt,

Groet,
Leonie
  Met citaat antwoorden
Oud 30 August 2013, 15:45   #10
anoniem56336
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Oeps, even de reactie van desperado gemist...en weet het nu helemaal niet meer....
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 01:58.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.