Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Onderdelen

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 6 February 2015, 12:56   #1
anoniem13249
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard ssd geinstalleerd

Ik heb een Kingston SSD now300-240 Gb- in mijn pc ge´nstalleerd.
Als ik via de verkenner de ssd eigenschappen aanklik, heb ik maar 150 Gb beschikbaar.
Waar is de resterende 90 Gb gebleven.
Wie kan mij e.e.a. verklaren.
Vind trouwens ook dat de beloofde snelheid bij lane na niet gehaald wordt.
Verkeerde instelling??
Ik werk met Windows 8.1 - 8 Gb intern en de ssd aangesloten op sata 1
  Met citaat antwoorden
Oud 6 February 2015, 13:04   #2
anoniem54435
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

En wat is er zichtbaar bij Schijfbeheer ??


Via Configuratie naar Systeembeheer ..Computerbeheer .... naar Schijfbeheer .

Laatst gewijzigd door Desperado : 6 February 2015 om 13:08
  Met citaat antwoorden
Oud 6 February 2015, 13:39   #3
anoniem26473
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Gekloond of vers ge´nstalleerd?
  Met citaat antwoorden
Oud 6 February 2015, 14:10   #4
anoniem13249
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Schijfbeheer geeft ook 150 Gb aan.
W8.1 is gekloond.
  Met citaat antwoorden
Oud 6 February 2015, 14:19   #5
anoniem26473
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Dan zou je de partitie wel moeten kunnen uitbreiden in schijfbeheer.
  Met citaat antwoorden
Oud 6 February 2015, 14:23   #6
anoniem14396
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nicoedelijn Bekijk bericht
Schijfbeheer geeft ook 150 Gb aan.
W8.1 is gekloond.

Dat is de eerste fout.

Hoewel veel fabrikanten clone software beschikbaar stellen, is het beter om windows vers te installeren.

Ten eerste, bij installatie, "weet" windows dan dat het op een SSD draait, en stelt zichzelf goed in.

De alignment van de SSD staat dan ook altijd goed, terwijl de alingnment van een geclonede schijf niet goed kan staan. Resultaat, minder performance.

Zit de SSD op een Sata 3 controller aangesloten, of op een SATA2?
  Met citaat antwoorden
Oud 6 February 2015, 14:25   #7
anoniem13249
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Kan wel verkleinen maar niet vergroten.
  Met citaat antwoorden
Oud 6 February 2015, 14:26   #8
anoniem13249
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Hoe kan ik zien of het Sata 2 of Sata 3 is.
  Met citaat antwoorden
Oud 6 February 2015, 14:32   #9
anoniem14396
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Kan je wel vinden in het boekje van je moederbord / of via de website van de fabrikant. Wat is het merk en type van je moederbord, dan kijken wij wel even voor je.
  Met citaat antwoorden
Oud 6 February 2015, 16:09   #10
anoniem13249
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

kan alleen de naam Medion vinden maar geen type.
De Pc is dus ook van Medion type X50-/X51
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 19:43.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.