Ga terug   Computer Idee Forum > Hardware > Randapparatuur

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 22 August 2013, 21:58   #11
anoniem13515
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter Bekijk bericht
Dan kopieer je, en dan zal je voortgangsbalk betrouwbaar zijn wanneer deze klaar is
Als ik kopieer, gebruik ik altijd TeraCopie (nu 2.3 beta)
Trek niet zomaar de stekker er uit.
  Met citaat antwoorden
Oud 22 August 2013, 22:18   #12
anoniem26138
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door burgkop Bekijk bericht
Met de aansluiting ben ik altijd heel voorzichtig.
Kabeltje laat ik er meestal in zitten en zit absoluut lekker strak.
Schijven liggen altijd geheel vrij en aan een kabeltje trek ik al helemaal niet.
Diverse kabeltjes geprobeerd, zo kort mogelijk.

Ik gebruik deze schijfjes heel weinig, met weinig bedoel ik ook weinig.
de laatste keer was een paar maanden geleden om een 40 GB van de ene naar de andere computer over te zetten.
Ik kan je niet half uitleggen hoe precies dat ook in mijn wereld gebeurt... maar toch heb ik hier een schijfje wat vanaf nieuw problemen heeft met het mini-usb connectortje.

Ik kan aan het LED-je regelmatig zien (te snel knipperen) dat het niet goed contact heeft gemaakt (als het OK is dan knippert deze een keer of drie, en brandt dan constant). Ik trek hem er dan aan de diskkant uit, en stop hem daar opnieuw in, en meestal met succes.


Hoeft bij jouw natuurlijk niet te zijn.
  Met citaat antwoorden
Oud 23 August 2013, 00:39   #13
anoniem42071
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Het feit dat het schijfje aan de ene usb poort veel rode blokjes geeft en op een andere poort in geheel niet, wil zeggen, dat je het echt in de verbinding of de controller moet zoeken.
HDTune scant het oppervlak van de schijf. Dat is goed, of er zijn rode blokjes. Maar niet op de ene poort wel en andere poort niet.
Die schijf mankeert denk heel weinig.

Niek
  Met citaat antwoorden
Oud 27 August 2013, 22:17   #14
anoniem55742
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Kijk eens bij:
Configuratiescherm, Systeembeheer, Computerbeheer, Schijfbeheer.
klik met rechts in het vak Schijf nr en kies eigenschappen en daar Beleidsregels.
....Bert P
  Met citaat antwoorden
Oud 27 August 2013, 23:22   #15
anoniem13515
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bert P Bekijk bericht
Kijk eens bij:
Configuratiescherm, Systeembeheer, Computerbeheer, Schijfbeheer.
klik met rechts in het vak Schijf nr en kies eigenschappen en daar Beleidsregels.
....Bert P
Snel verwijderen staat daar aan.
  Met citaat antwoorden
Oud 7 September 2013, 16:02   #16
anoniem13515
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Doet het nog steeds goed verder.
Is dan even meegenomen, niet dan?
  Met citaat antwoorden
Oud 14 September 2013, 13:04   #17
anoniem16410
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Zelf heb ik een maandje terug een externe Verbatim HD (zit een Samsung in de behuizing) van 2tB moeten redden omdat ik ook vermoedelijk tijdens een schrijfactie de USB3 kabel heb onderbroken (voeding is apart). Deze HD was vanuit de Verkenner onbereikbaar geworden. Met EaseUS heb ik de ca 400 gB kunnen terugzetten (lange happening) NB EaseUS is mi de enige die dit klaar kan spelen. Tijdens dit proces kreeg ik bij elke overzetting de kreet v W7(64) of deze HD geformatteerd kon/moest worden. Werkt weer als van ouds zonder enige error
  Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:31.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.