Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Software > Software Overige

Notices

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 26 May 2012, 21:47   #11
burgkop
 
burgkop's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Veluwe
Berichten: 4.308
Standaard

Dan zou ik die melding ALTIJD moeten krijgen.
Het geluid staat altijd op tv en juist zelden op computer monitor/tv

Let wel ik bedoel dus een losse tv, er staan dus 2 toestellen naast elkaar.
Het geluid van de computer gaat met een kabeltje áltijd naar de tv.
Dus eigenlijk gewoon line out. - dit heb ik misschien niet goed omschreven -
Dus naar de versterker van de monitor.

Het geluid uit van de monitor/tv gaat naar de schakelaar.

Van de Sony tv is het mooi dat het geluid gewoon harder gezet kan worden, werkt onafhankelijk van koptelefoon.
Bij de Acer Monitor/tv alleen geluid uit het toestel als koptelefoon kabel eruit getrokken is. (deze loopt naar de schakelaar)

Tot nu toe nog geen kruis gezien en af en toe switch ik even om te horen of het daadwerkelijk werkt. (want ik had ook wel eens een speakertje zonder kruis, maar toch geen geluid.
__________________
Windows 8
burgkop is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 May 2012, 22:36   #12
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 18.118
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door burgkop Bekijk bericht
Dan zou ik die melding ALTIJD moeten krijgen....
Nou nee, ik doel op een krakende connector, die soms wel- soms ff niet goed contact maakt waardoor jack sensing iets anders detecteert ("er is niets aangesloten...").
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 May 2012, 22:57   #13
burgkop
 
burgkop's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Veluwe
Berichten: 4.308
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter Bekijk bericht
Nou nee, ik doel op een krakende connector, die soms wel- soms ff niet goed contact maakt waardoor jack sensing iets anders detecteert ("er is niets aangesloten...").
Ja, dat probleem ken ik wel, meestal doe ik er dan wat contact spray op, op een doekje en dan het mannetje plugje ermee inwrijven.
Is dus hier niet het geval omdat het geluid van de Monitor/tv en dan het tv gedeelte er altijd is bij het omschakelen.
__________________
Windows 8
burgkop is offline   Met citaat antwoorden
Oud 26 May 2012, 23:06   #14
erikdenhouter
 
erikdenhouter's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 14 July 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 18.118
Standaard

OK begrepen.

Ja dat inwrijven doe je goed, niet lukraak in de connector gaan spuiten, want dat is een overkill voor de omgeving.

Maar het schijnt nu te werken ? Iets gedaan ?
erikdenhouter is offline   Met citaat antwoorden
Oud 12 June 2012, 19:13   #15
burgkop
 
burgkop's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 17 March 2005
Locatie: Veluwe
Berichten: 4.308
Standaard

Nee, het is nog steeds het zelfde, over geluid staat elders ook wat maar zie het even niet terug.
Heb alleen weer geluid na terug zetten backup en een paar dagen later is het weer weg, terwijl ik totaal niets aan de instellingen heb veranderd.

Heb een screenshot gemaakt zoals het werkt na een backup en er dus niets aan gedaan en een screenshot van het zelfde als het niet meer werkt.

Hoop dat de plaatjes leesbaar zijn en uiteraard meekomen
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Herschaalde kopie van geluid weer weg.jpg‎ (82,7 KB, 4x gelezen)
Bestandstype: jpg Herschaalde kopie van zo heb ik geluid 11-6-2012.jpg‎ (86,2 KB, 4x gelezen)
__________________
Windows 8
burgkop is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 05:07.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.