Belangrijk: ComputerIdee Forum Huisregels | Wachtwoord vergeten?

Ga terug   Computer Idee Forum > Internet > E-mail

Antwoord
 
Discussietools Weergave
Oud 30 april 2012, 10:19   #1
Suomi
 
Suomi's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 oktober 2006
Berichten: 105
Standaard webmail wil niet laden in IE 9

Sinds een tijdje heb ik de eigenaardigheid dat mijn webmail (HetNet) niet wil laden, als ik IE 9 gebruik.
Ik kan inloggen, maar vervolgens krijg ik de melding 'e-mail wordt geladen' en is er niks zichtbaar, terwijl er in de inbox bijv. 2 nieuwe berichten staan.
Gebruik ik daarintegen Google Chrome of de standaardbrowser van mijn HTC smartphone om mijn webmail te lezen, dan levert dat geen enkel probleem op.
Blijkbaar zit het probleem dus bij Internet Explorer...
Iemand die weet of ik iets aan mijn instellingen moet veranderen of ervaring met dit probleem heeft ?

Laatst gewijzigd door Suomi : 30 april 2012 om 10:36
Suomi is offline   Met citaat antwoorden
Oud 30 april 2012, 10:48   #2
dutch-online
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Je kunt IE9 Opnieuw Instellen .

Internet opties geavanceerd

Bijlage 16924

Laatst gewijzigd door dutch-online : 24 juni 2012 om 07:00
  Met citaat antwoorden
Oud 30 april 2012, 14:14   #3
Suomi
 
Suomi's schermafbeelding
 
Geregistreerd: 9 oktober 2006
Berichten: 105
Standaard

Zo makkelijk kan het dus zijn !
Het was alleen nog niet in me opgekomen, bij gebrek aan kennis...

Alles werkt weer naar behoren.
Bedankt !
Suomi is offline   Met citaat antwoorden
Antwoord

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 19:56.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.