Los bericht bekijken
Oud 31 July 2019, 17:15   #1
anoniem40875
Guest
 
Berichten: n/a
Unhappy Melding Gmail bericht verzonden+prullenbak

Hi,

ik krijg steeds een melding als ik in Gmail oftewel een bericht heb verzonden (zie screenshot) of een bericht heb verwijderd (zie screenshot). Dit is redelijk irritant

Ik zie nergens in settings staan hoe ik dit kan wijzigen.

Iemand een idee?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg gespr verplaats naar prullenbak.jpg‎ (5,4 KB, 7x gelezen)
Bestandstype: jpg bericht verzonden en gearchiveerd.jpg‎ (6,0 KB, 6x gelezen)
  Met citaat antwoorden