Discussie: windows old
Los bericht bekijken
Oud 12 June 2015, 11:53   #2
anoniem26473
Guest
 
Berichten: n/a
Standaard

Kun je de map niet gewoon zelf wissen? Hij wordt niet meer gebruikt door de nieuwe installatie. Mogelijk kan windows wel vervelend doen over rechten, maar geef dan een user Everyone alle rechten voor de map.
  Met citaat antwoorden