Computer Idee Forum

Computer Idee Forum (http://forum.computeridee.nl/index.php)
-   Windows 10 (http://forum.computeridee.nl/forumdisplay.php?f=163)
-   -   Moet telkens Flash player toestemming geven - (http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=82253)

anoniem13515 3 March 2019 15:34

Moet telkens Flash player toestemming geven -
 
Vreemd, telkens als ik de Foscam SearchTool voor Windows gebruik, in Windows 10, moet ik op het puzzelstukje in de adresbalk klikken (of in de Searchtool zelf)

Het is geblokkeerde inhoud.
Ik kan steeds EENMAAL toestaan.
Er is geen knop te zien om altijd toe te staan.
Knap lastig.

Als ik erop zoek, staat er dat je de keus hebt op verschillende opties, nou, ik heb dan blijkbaar weer iets aparts, en maar 1 optie: Eenmaal toestaan.

Bij Website instellingen staat Player gebruiken - Aan
en Media Automatisch Afspelen op; Toestaan.

Iemand een tip?

anoniem26138 3 March 2019 19:04

In mijn Firefox is er onder de Plug-ins nog een mogelijkheid om bij Shockwave Flash in te stellen of er toestemming gevraagd wordt.

Hoe dat onder Internet Explorer is weet ik niet, maar daar zal je bij Invoegtoepassingen kunnen kijken ?

anoniem13515 3 March 2019 20:32

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter (Bericht 687255)
In mijn Firefox is er onder de Plug-ins nog een mogelijkheid om bij Shockwave Flash in te stellen of er toestemming gevraagd wordt.

Hoe dat onder Internet Explorer is weet ik niet, maar daar zal je bij Invoegtoepassingen kunnen kijken ?

Ik kom daar helemaal niets tegen van Shockwave Flash !!!!
Bestaat er geen alternatief voor die flash Player, is toch wel vaker gedoe mee ?

anoniem14945 4 March 2019 18:45

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door burgkop (Bericht 687256)
Bestaat er geen alternatief voor die flash Player, is toch wel vaker gedoe mee ?

HTML5.
Je bent wel afhankelijk van de makers van een website. Als zij (nog) geen HTML5-alternatief voor Flash aanbieden, kom je er misschien nog niet helemaal onderuit.

Ik heb zelf al jaren geen Flash meer op m'n computer. Heb niet het idee dat ik wat mis

anoniem13515 4 March 2019 20:35

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door FooBar (Bericht 687259)
HTML5.
Je bent wel afhankelijk van de makers van een website. Als zij (nog) geen HTML5-alternatief voor Flash aanbieden, kom je er misschien nog niet helemaal onderuit.

Ik heb zelf al jaren geen Flash meer op m'n computer. Heb niet het idee dat ik wat mis

Ik heb het wel nodig, anders kan ik SearchTool van Foscam niet gebruiken.
Snap er niets van eerder kon ik dat redelijk makkelijk openen, de camera's.
Misschien weer iets heel simpels, maar al je niet weet wat, zit je mooi te kijken. (naar zwart beeld :confused:)

anoniem26138 5 March 2019 15:46

Op deze pagina, links boven, klik 'Website Privacy settings panel'

http://www.macromedia.com/support/do...lp/help04.html

Als jij Adobe (macromedia) geen toestemming hebt gegeven om Flash uit te voeren, dan zal je daar een zwart vlak zien met een 'twee tabs' icoon (voor mij was dat 10 jaar lang een lego-blokje :p dat is dus een slecht icoon ontwerp).
Als je er op klikt, of wanneer je Adobe al vaste toestemming hebt gegeven, krijg je het settingspanel van jouw Adobe installatie op je PC te zien.
(Je kan dit ook via het Configuratiescherm bereiken, maar in W10 wordt dat even zoeken voor mij)

Daar kan je individuele websites uitsluiten. Waarschijnlijk moet jij het adres wat in de adresbalk van je browser verschijnt gebruiken.

anoniem38560 5 March 2019 15:56

Misschien moet je hier eens kijken.
https://www.drivereasy.com/knowledge...on-windows-10/

anoniem13515 6 March 2019 22:26

1 Bijlage(n)
Hebben jullie hier iets aan, dat is wat ik zie.

anoniem26138 7 March 2019 09:48

Wat je daar ziet is van Windows.

Heb je dat IP geprobeerd in de uitzonderingen van Flash zoals ik liet zien ?
Dus met 192.168.1.103:66/ of misschien alleen 192.168.1.103 ?

anoniem13515 7 March 2019 19:50

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter (Bericht 687265)
Wat je daar ziet is van Windows.

Heb je dat IP geprobeerd in de uitzonderingen van Flash zoals ik liet zien ?
Dus met 192.168.1.103:66/ of misschien alleen 192.168.1.103 ?

Nee, Mét het streepje en zonder ook geprobeerd.
In Windows 8.1 werkt het gewoon, zowel met IE als Firefox.
Alleen Windows 10 geeft dat probleem.

Dat is knap lastig hoor, ik snap maar niet wat er fout staat. :confused:


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 01:17.

Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.