Computer Idee Forum

Computer Idee Forum (http://forum.computeridee.nl/index.php)
-   Games (http://forum.computeridee.nl/forumdisplay.php?f=123)
-   -   pc goed genoeg voor gta vier? (http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=66080)

anoniem43079 14 September 2010 09:05

pc goed genoeg voor gta vier?
 
Hallo allemaal,

Ik wil op mijn pc graag gta 4 zetten maar ik weet niet of dit verstandig is qua hardware.

Mijn specs zijn:
amd phenom ii x4 965 (3400 MHz )
4 gig geheugen
500 gig harde schijf
asus m4n78 pro moederbord
cpu logical processors:4 physical processors 1
videokaart: nvidia geforce gta 250

ik weet niet of jullie meer info nodig hebben,

alvast bedankt

Jelle

dutch-online 14 September 2010 09:16

Grafische Kaart mischien daar draait het bij Games toch om, heb je onboard grafisch dan word het wel crappy.

anoniem43079 14 September 2010 09:18

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door dutch-online (Bericht 540436)
Grafische Kaart mischien daar draait het bij Games toch om, heb je onboard grafisch dan word het wel crappy.

o srry die was ik vergeten erbij te zetten, de grafische kaart, volgens mij een best goede is: ATI Radeon HD 4850


is deze geschikt?

dutch-online 14 September 2010 09:27

Ati 5770 en Ati 5850 daar word veel over gesproken.

http://tweakers.net/pricewatch/cat/635/ati.html

niet echt goedkoop

dan komt ook de voedingcapaciteit aan de orde.

of kijk hier


http://tweakers.net/pricewatch/cat/517/nvidia.html

anoniem43079 14 September 2010 09:36

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door dutch-online (Bericht 540440)
Ati 5770 en Ati 5850 daar word veel over gesproken.

http://tweakers.net/pricewatch/cat/635/ati.html

niet echt goedkoop

dan komt ook de voedingcapaciteit aan de orde.

of kijk hier


http://tweakers.net/pricewatch/cat/517/nvidia.html


het is eigenlijk niet de bedoeling om er nieuwe hardware bij te kopen, is mijn computer, in zijn huidige staat krachtig genoeg om gta vier te draaien?

anoniem31476 14 September 2010 11:04

Ik heb het gewoon goed draaien op een amd Athlon 64x2 7750+ 2.7 Ghz met een ATI Radeon HD4670 ( 512MB)
met 2 gb geheugen

bij jou moet het gewoon kunnnen , alleen ik weet niet op het spel je de maximale settings toestaat ( ivm je videokaart ) bij mij doet hij dat ook niet :P

anoniem26536 14 September 2010 12:15

"Can you run it?"
 
Wat zegt dit programma ? http://www.systemrequirementslab.com/cyri/

Oh ja ! Hoe is het afgelopen met die USB micro SD card reader ?

anoniem43079 14 September 2010 13:16

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door ricky1 (Bericht 540454)
Wat zegt dit programma ? http://www.systemrequirementslab.com/cyri/

Oh ja ! Hoe is het afgelopen met die USB micro SD card reader ?


Hey,

Ja gaat erg goed, ik ben naar de plaatselijke computerwinkel, hecosys gegaan en heb daar een cardreader van 8 euro gekocht, kan hem in de usb poort doen, kaart+adapter erin en hij doet het.

daveyv12345 14 September 2010 13:42

Hallo :)

Kijk indd eens bij http://www.systemrequirementslab.com/cyri/.

De resat van de PC is in orde, alleen je videokaart... Houdt ook rekening met de voeding.

Bekijk mijn specs eens onderin. Doet het onder XP geweldig.

anoniem14945 14 September 2010 14:52

Op die configuratie kun je GTA IV draaien. Ik draai 't op minder. Mogelijk kun je niet voor de hoogste kwaliteitsinstellingen kiezen, maar het is zonder meer prima speelbaar.

Op de laagste settings draait het hier eigenlijk vlekkeloos op een 2,1 GHz core 2 duo, 3 GB ram en een HD4650.


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:01.

Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.