Computer Idee Forum

Computer Idee Forum (http://forum.computeridee.nl/index.php)
-   Windows 10 (http://forum.computeridee.nl/forumdisplay.php?f=163)
-   -   Windows 10 herkent laptopscherm niet de 1e x (http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=80125)

anoniem17111 1 November 2015 15:08

Windows 10 herkent laptopscherm niet de 1e x
 
Ik heb W10 op mijn MSI laptop gezet.
Liep soepel. Maar........

Als ik mijn laptop steeds de 1e x opstart (dus als hij uit heeft gestaan) blijft mijn scherm zwart. Omdat ik een 2e scherm eraan heb hangen, kan ik daar wel op werken. Maar is niet zoals het hoort.

Ik ben erachter gekomen dat als ik hem in slaapstand zet en wakker maak, ik wel beeld heb.

Iemand een idee wat dit probleem kan veroorzaken.

Mijn beeldkaart is een Intel(R) graphic 3000 (op heel het net kom ik geen w10 software tegen hiervoor. want telkens wordt het instal proces afgebroken dat het niet compattible is)

Het is geen onoverkomelijk probleem, maar wel wat hinderlijk.

anoniem54435 1 November 2015 20:59

Laptop scherm bij instellingen , [ Configuratie ] als opstart scherm in stellen

anoniem42071 1 November 2015 23:03

Deze site ook geprobeerd voor de drivers?
https://downloadcenter.intel.com/dow...-bit-N-Series-

Niek

anoniem17111 2 November 2015 01:04

@Desperado, zal eens kijken als ik morgen thuis kom

@Niekie30, sit eheb ik gevonden, maar ook dar foutmelding.

anoniem54435 2 November 2015 08:55

Beeldschermen instellen .

Hier staat dus maar 1 scherm aangesloten, sluit je er nog 1 aan wordt dat daar zichtbaar.

.Bijlage 18681

anoniem17111 2 November 2015 17:33

Ik kom wel bij het scherm met instellingen. Maar zie nergens waar ik het startscherm kan aangeven.
Mijn laptopscherm is 1,
het losse scherm is 2.

maar probleem blijft.

Heb nogmaals de driver van de site van niekie geprobeerd, maar geeft aan dat mijn systeem niet compatible is.

anoniem54435 2 November 2015 17:40

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door marrich77 (Bericht 668951)
Ik kom wel bij het scherm met instellingen. Maar zie nergens waar ik het startscherm kan aangeven.
Mijn laptopscherm is 1,
het losse scherm is 2.

maar probleem blijft.

Heb nogmaals de driver van de site van niekie geprobeerd, maar geeft aan dat mijn systeem niet compatible is.

..

..Bijlage 18684

vinkje zetten , voor het scherm wat nr 1 moet zijn.

anoniem42071 2 November 2015 17:56

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door marrich77 (Bericht 668951)
Heb nogmaals de driver van de site van niekie geprobeerd, maar geeft aan dat mijn systeem niet compatible is.

Je kunt op de site van Intel ook Intell ook een util ophalen, die automatisch je drivers update> https://downloadcenter.intel.com/

Niek

anoniem17111 2 November 2015 18:37

Bij mij staat eht standaard scherm wel aangevinkt, maar grijs

En als ik het externe scherm pak, wordt het wel zwart.

anoniem54435 2 November 2015 19:24

Beetje mee spelen . moet lukken .


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 19:31.

Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.