Computer Idee Forum

Computer Idee Forum (http://forum.computeridee.nl/index.php)
-   Forum (http://forum.computeridee.nl/forumdisplay.php?f=131)
-   -   Niet beveiligde forum onderdelen. (http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=82008)

anoniem27570 20 March 2018 10:30

Niet beveiligde forum onderdelen.
 
Kan niet eens in mijn eerder gemaakte vraag antwoorden, moet je inloggen wat niet wil omdat de site niet is beveiligd, weird gedoe zo.

anoniem14733 20 March 2018 14:27

Jawel, kan wel, maar is lastig, moet je naar dat onderwerp en dan zelf boven https:// er voor zetten. Inderdaad lastig zo.
Dan kun je SSL beter uit hebben staan dan dat het totaal verkeerd werkt zoals nu.

anoniem32141 20 March 2018 14:38

Ja ik was er ook al achter dat er wat mis ging......
Ben al vanaf gisteravond bezig om op het forum te komen :)
Men is er als het goed is van op de hoogte....

anoniem27570 20 March 2018 14:45

Blijf er dan ook af.:p

Had er eentje bij admin neergezet erover, kom je zeker niet in?
Die directe links en berichten van vandaag werkt nog niet.

anoniem32141 20 March 2018 14:49

(cry)Ik ben er niet aan geweest, sterker nog, die instellingen kan ik niet eens bij.
Kan eigenlijk nergens meer bij. Ik kan de vragen aan admin wel zien, maar ik kan er verrekte weinig mee. Als het goed is gaan die meldingen wel naar de webredactie.

anoniem32141 20 March 2018 15:13

Men is hard aan het werk geweest en het probleem zou getackled moeten zijn nu :)

anoniem26138 20 March 2018 21:59

1 Bijlage(n)
Ik ben hier net gekomen door bij het forum overzicht te zien dat er iets nieuws gepost was, maar wanneer ik eerder 'Nieuwe berichten' bovenaan een pagina klikte, kreeg ik de 'Sorry, er zijn geen nieuwe discussies om weer te geven."

Ook is die welverdiende vakantie ten einde:
Bijlage 19698

Edit:
Oh sh*t.... ik kan geen plaatjes plaatsen. Het wordt zelfs geen link.
Ik krijg nu zelfs de melding dat ik niet ingelogd ben, maar hoe is het dan mogelijk dat ik dit bericht plaats :D

Kwestie van even afwachten ?


Ik ben er achter dat ik mijn eigen plaatjes op het hele forum niet kan zien, maar die van anderen wel.
Soms is er plots wel een link voor het plaatje, maar wanneer ik die klik krijg ik de mededeling dat ik niet ingelogd ben, en krijg het inlogvenster (onbeveiligd !). Plaats ik dan met de hand HTTPS:// voor het URL, dan krijg ik ineens het plaatje te zien, zonder verder in te hoeven loggen.


Ik zal maar blafwachten...

anoniem54435 20 March 2018 23:10

Het is totaal in de war.


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 03:55.

Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.