Computer Idee Forum

Computer Idee Forum (http://forum.computeridee.nl/index.php)
-   Verbinding (http://forum.computeridee.nl/forumdisplay.php?f=156)
-   -   Network magic service platform doet het niet? (http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=68452)

anoniem43079 13 February 2011 15:33

Network magic service platform doet het niet?
 
Hallo forumleden,

Ik zit met een probleem waar ik zelf niet uitkom. We hebben hier een computer en een laptop. Om deze 2 van internet te voorzien hebben we een router, een cisco wrt54g2.

Nu vraagt mijn zus mij donderdag of ik internet heb, dat had ik maar zij niet. Volgens network magic was ze gewoon verbonden. Ze zegt wel verbinding te hebben maar als ze internet opstart staat er dat de pagina niet kan worden weergegeven. Ik heb toen network magic opnieuw geinstalleerd en nu zegt het programma dat voorheen het gewoon deed dat de service platform niet word uitgevoerd.

Ze denkt dat ik met de internetinstellingen heb lopen klooien, kan ik deze naar standaard terugzetten? en weet iemand hoe ik network magic weer aan de praat krijg???

anoniem22217 13 February 2011 23:19

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door jelleboi (Bericht 560847)
Hallo forumleden,

Ik zit met een probleem waar ik zelf niet uitkom. We hebben hier een computer en een laptop. Om deze 2 van internet te voorzien hebben we een router, een cisco wrt54g2.

Nu vraagt mijn zus mij donderdag of ik internet heb, dat had ik maar zij niet. Volgens network magic was ze gewoon verbonden. Ze zegt wel verbinding te hebben maar als ze internet opstart staat er dat de pagina niet kan worden weergegeven. Ik heb toen network magic opnieuw geinstalleerd en nu zegt het programma dat voorheen het gewoon deed dat de service platform niet word uitgevoerd.

Ze denkt dat ik met de internetinstellingen heb lopen klooien, kan ik deze naar standaard terugzetten? en weet iemand hoe ik network magic weer aan de praat krijg???

Zie http://www.google.nl/search?q=networ...ient=firefox-a


Is het een bedraad netwerk of wan/wlan waar de laptop de wlan verbinding gebruikt.

Als je in het boekje van de router kijkt dan staat er een IP adres vermeld waarmee je in de router kunt komen om daar de instellingen te veranderen, kijk eens bij WLAN of er een wachtwoord staat ingesteld onder beveiliging zo ja neem dat wachtwoord over naar de laptop.

Het bedraad LAN is altijd aangesloten op het internet en de WLAN met een WEP of een WPA-PSK wachtwoord gecodeerd dit wachtwoord moet gelijk zijn aan het wachtwoord WEP of een WPA-PSK op de laptop.

Eigenlijk heb je network magic helemaal niet nodig.:grin:

anoniem42071 13 February 2011 23:42

Oei oei.... dat zal storm gegeven hebben in huize Jelleboi, gezien je vorige strijd met je zus:-)
En kijk eens goed waarmee de laptop van je zus verbonden is.
Als je je muiswijzer op het netwerk icoon laat staan, komt er een popup. Daar moet behalve jullie netwerk of router naam, ook "Internet" bij staan.

Niek

anoniem43079 14 February 2011 19:47

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Niekie30 (Bericht 560935)
Oei oei.... dat zal storm gegeven hebben in huize Jelleboi, gezien je vorige strijd met je zus:-)
En kijk eens goed waarmee de laptop van je zus verbonden is.
Als je je muiswijzer op het netwerk icoon laat staan, komt er een popup. Daar moet behalve jullie netwerk of router naam, ook "Internet" bij staan.

Niek

He is het mogelijk dat een virus dat ik op mijn pc binnenhaal naar de laptop van mijn zus gaat? dat beweert ze namelijk.

dutch-online 15 February 2011 11:18

Als er zaken gedeeld zijn ??? zou het kunnen.


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 12:22.

Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.