Computer Idee Forum

Computer Idee Forum (http://forum.computeridee.nl/index.php)
-   Surftip (http://forum.computeridee.nl/forumdisplay.php?f=142)
-   -   MyHeritage doet raar (http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=82219)

anoniem32530 14 January 2019 18:22

MyHeritage doet raar
 
1 Bijlage(n)
Jullie kunnen mij waarschijnlijk niet helpen, maar wel uitleggen waarom mijn pagina op My Heritage er zo uit ziet:
Cookies zijn al verwijderd, het gebeurde al toen ik de computer opstartte en ik heb het alleen daar.

anoniem13685 15 January 2019 14:17

opnieuw inloggen in MyHeritage waarschijnlijk.

anoniem15124 15 January 2019 15:45

Welke browser?
Op een later tijdstip nog geprobeerd (met opnieuw inloggen)?

anoniem14733 15 January 2019 15:47

Hoeft hij niet voor ingelogd zijn. Ziet er naar uit alsof php niet geparsed wordt.

Inderdaad wat Obelix zegt.
Lukt het inmiddels wel zonder problemen?

anoniem26138 15 January 2019 16:16

Linksonderop de statusbalk staat: "Verbinden...". Dus er is misschien op dat gebied een probleempje (met hun site).

anoniem32530 15 January 2019 17:41

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Obelix71 (Bericht 686971)
Welke browser?
Op een later tijdstip nog geprobeerd (met opnieuw inloggen)?

Nope. Zelfs mijn mobiele telefoon gaf hetzelfde probleem op de app. Opnieuw inloggen deed ik altijd al en dan was het een kwestie van een nanoseconde en hij zag er normaal uit. Ik heb het MyHeritage laten weten en het scheen een probleem te zijn met Ziggo. Wel vreemd omdat ik het alleen met die pagina had, de rest laadde gewoon.
Mobiele telefoon is nu ook weer goed, dus het lijkt me toch wel aannemelijk dat het aan Ziggo lag. Maar waarom de andere pagina's dan geen problemen gaven, weet ik niet. Ik heb niet zo'n verstand van hoe HTML-codes laden en waar dat dan aan kan liggen.

anoniem32530 15 January 2019 17:44

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter (Bericht 686974)
Linksonderop de statusbalk staat: "Verbinden...". Dus er is misschien op dat gebied een probleempje (met hun site).

Niet gezien.
Ik denk dat je gelijk hebt. Verbinding met Ziggo zeiden ze zelf. O wacht, verbinding met Ziggo met MyHeritage!! Vandaar dat die andere sites het wel deden! Die hadden gewoon wel verbinding! :mrgreen:

anoniem26138 15 January 2019 17:57

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Johannes1903 (Bericht 686976)
...Opnieuw inloggen deed ik altijd al en dan was het een kwestie van een nanoseconde en hij zag er normaal uit...

Ja dat is dacht ik het parsen waar BlackTiger het over had.
Ik denk dat niet alle gegevens er waren om dat goed te doen.

anoniem32530 16 January 2019 00:34

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door erikdenhouter (Bericht 686978)
Ja dat is dacht ik het parsen waar BlackTiger het over had.
Ik denk dat niet alle gegevens er waren om dat goed te doen.

Wat is nu weer parsen?? :confused:

anoniem26138 16 January 2019 13:39

Hm, BlackTiger zou dat misschien preciezer weten. Ik moet het ook opzoeken en het verhaal in mijn hoofd er mee mengen, en dan heb ik zoiets als....:
Een internet pagina die is gedownload staat in een code die eerst op syntax gecheckt en geïnterpreteerd wordt, en het resultaat wordt daarna als een voor de browser toegankelijke structuur in het geheugen gezet.

*-) *-) *-) (drie keer lezen voor ik mezelf snap)


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:13.

Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.