Computer Idee Forum

Computer Idee Forum (http://forum.computeridee.nl/index.php)
-   Windows 10 (http://forum.computeridee.nl/forumdisplay.php?f=163)
-   -   veranderingen na creators update (http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=81430)

anoniem17337 11 April 2017 16:12

veranderingen na creators update
 
Na de creators-update heb ik de volgende problemen geconstateerd:
1. opdrachten in "Uitvoeren" (Win+R) worden niet bewaard.
2. in startmenu (rechter muis) ontbreekt configuratiescherm.
3. volgende foutmelding in logboek:
Windows Hello for Business provisioning will not be launched.
Device is AAD joined ( AADJ or DJ++ ): Not Tested
User has logged on with AAD credentials: No
Windows Hello for Business policy is enabled: Not Tested
Local computer meets Windows hello for business hardware requirements: Not Tested
User is not connected to the machine via Remote Desktop: Yes
User certificate for on premise auth policy is enabled: Not Tested
Machine is governed by none policy.

Zijn dit bekende fouten en is hiervoor ev. een oplossing?

anoniem42071 11 April 2017 16:40

Hier staat een review van die update: https://nl.hardware.info/reviews/731...-update-review

En inderdaad is het config scherm daar verdwenen en ook de opdrachtprompt (is nu Poewershell).
Ik heb maar even een snelkoppeling gemaakt op het bureaublad van het config scherm.

Ik kan zelf een dergelijke foutmelding niet terug vinden.
Het zal mogelijk te maken hebben met een ms account, danwel een lokaal account.

Niek

anoniem54435 12 April 2017 06:10

Configuratie kun je gewoon aan start toevoegen ,
Ik heb alleen de Prullenbak op mijn scherm in beeld.

anoniem46701 12 April 2017 14:38

ervaring hier:
- alle instellingen onder 'privacy' zijn overeind gebleven
- telemetry service (connected user experience) is weer op auto gezet, was uiteraard uitgeschakeld
- systeemherstel was weer uitgeschakeld
- edge had weer een aantal standaardfuncties gekregen, die ik het had ontnomen
- ms outlook als standaard mailclient, maar de nooit gebruikte mail-app ging zo maar mail ophalen...?!?
ben toch benieuw wat microsoft met dit soort flauwekul denkt te winnen...

anoniem54435 12 April 2017 14:41

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door falstring (Bericht 679602)
ervaring hier:
- alle instellingen onder 'privacy' zijn overeind gebleven
- telemetry service (connected user experience) is weer op auto gezet, was uiteraard uitgeschakeld
- systeemherstel was weer uitgeschakeld
- edge had weer een aantal standaardfuncties gekregen, die ik het had ontnomen
- ms outlook als standaard mailclient, maar de nooit gebruikte mail-app ging zo maar mail ophalen...?!?
ben toch benieuw wat microsoft met dit soort flauwekul denkt te winnen...

Als je een Microsoft Account ooit hebt aangemaakt ,is het mogelijk dat de W10 mail app daar automatisch gebruik van maakt.

anoniem42071 12 April 2017 14:43

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door falstring (Bericht 679602)
ben toch benieuw wat microsoft met dit soort flauwekul denkt te winnen...

Gewoon heel veel ergernis.
Dat vage Groove was bij mij ook weer standaard geworden en zo nog vele andere progs.
Zeer irritant. Maar je blijft wel lekker bezig zo. :-)

Niek

anoniem26138 12 April 2017 23:26

Tijd is geld; zij het geld, onze tijd.

anoniem14945 13 April 2017 09:20

Wie zei dat de update gratis was :mrgreen:

anoniem38560 13 April 2017 17:45

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door FooBar (Bericht 679611)
Wie zei dat de update gratis was :mrgreen:

Denk eerder dat hij voor niks is.

Dappertje

anoniem66429 15 April 2017 23:25

windows 10 Creators update wallpaper interval
 
windows 10 Creators update heeft nog een probleem eerst kon je nog om de 10 seconde een wallpaper ( slideshow) zetten
maar nu nog maar om de 1 minuut of 30 minuten , 1 uur ,6 uur en 1 dag, dan zijn nu de keuzes en voor de update kon je nog win+r en dan ( control /name Microsoft.Personalization /page pageWallpaper ) en dan kwam je nog in de oude control pannel ( net zo als windows 7 ) maar dat werkt ook niet meer want dan kom je ook in de nieuwe. ( PC Instellingen )
en ik heb 3 monitoren dus 3 desktops

heeft iemand een idee hoe ik dit kan op lossen ? :(

Alvast Bedankt Ton


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 09:22.

Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.