Computer Idee Forum

Computer Idee Forum (http://forum.computeridee.nl/index.php)
-   Onderdelen (http://forum.computeridee.nl/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Pixels liggen door elkaar. (http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=23853)

anoniem13279 10 June 2005 19:59

Pixels liggen door elkaar.
 
Ik heb een probleempje (proud)

Ik heb 2 videokaarten (2x EN6800 extreme). Alleen 1 van deze kaarten gooit alle pixels door elkaar. Ik weet welke het is want als ik deze kaart alleen gebruik is het ook zo. Wanneer ik de ander gebruik is alles goed.

Systeem.

Asus A8N SLI
AMD Athlon 64 3500+ S939 Winchester.
2x Geforce 6800 256mb.
2x512MB DDR 400

anoniem13427 10 June 2005 20:47

Screenshot zou handig zijn :-)

Wanneer gebeurd het?

Tijdens windhoos of tijdens een game?

[Off topic]

Sinds wanneer heb jij 2 6800's :twisted: netjes :mrgreen:

[/Off topic]

anoniem14813 10 June 2005 21:17

Heb je nog garantie? Want dit lijkt me gewoon een probleem in de videokaart.

anoniem13279 10 June 2005 21:24

Citaat:


[Off topic]

Sinds wanneer heb jij 2 6800's netjes

[/Off topic]
Sinds kort (proud)

Maar ik breng 'em morgen terug. Screenshot is onmogelijk te maken. Ik kom windows niet in want ik zie niets. alles licht per pixel door elkaar. JE kunt er niets van maken behalve een beetje blauw en zo :-P

anoniem13826 11 June 2005 14:57

blauw is windows :-P
probeer eens met eens linux live cd optestarten of heb je in het bios ook alles door elkaar
als dat wel lukt heb je iets met je drivers

anoniem13279 12 June 2005 11:46

In het bios is het ook zo. Winkel was gister dicht (cry) Dus ik kan pas maandag de 2e kaart gebruiken

anoniem13826 12 June 2005 12:43

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door elmo
In het bios is het ook zo. Winkel was gister dicht (cry) Dus ik kan pas maandag de 2e kaart gebruiken

:mrgreen: een kaartje van jou is al 4-5 keer beete dan dat oude geforce 4 mmx 64 mb dingetje van mij

anoniem14001 12 June 2005 12:51

Probeer eens met 1 kaart te werken, en zet de kwaliteit etc van de beeldscherminstellingen op 16 bit 640x480 ( of 800x600 ) en probeer het dan nog eens..

Ik weet dat dit kan helpen als je van een 21" naar een 14" monitor gaat. Windows kan dat even niet bevatten en pleurt dus alles door elkaar. Daarna kan je gewoon weer je normale instellingen terug zetten. ( de monitor moet ze wel aankunnen )

anoniem13279 13 June 2005 09:47

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Leon
Probeer eens met 1 kaart te werken, en zet de kwaliteit etc van de beeldscherminstellingen op 16 bit 640x480 ( of 800x600 ) en probeer het dan nog eens..

Ik weet dat dit kan helpen als je van een 21" naar een 14" monitor gaat. Windows kan dat even niet bevatten en pleurt dus alles door elkaar. Daarna kan je gewoon weer je normale instellingen terug zetten. ( de monitor moet ze wel aankunnen )

Dat maakt niet uit. In het bios is het 640x480 en ligt het ook door elkaar.
Ga vanmiddag kaartje omruilen.


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:42.

Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.