Computer Idee Forum

Computer Idee Forum (http://forum.computeridee.nl/index.php)
-   Overige (http://forum.computeridee.nl/forumdisplay.php?f=147)
-   -   Een moeilijke vraag. (http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=61623)

anoniem33397 27 December 2009 21:38

Een moeilijke vraag.
 
L.S. Op het gevaar af dat ik tot de orde word geroepen door de MOD.omdat het te persoonlijk is toch het vol;gende: Ik ben op dit moment aan hett overwinteren in Spanje[ doe ik al meer dan 20 jaar}en computer hier op een oude laptop die ik wil vervangen. Nu kan ik hier tegen een leuke prijs een ACER laptop kopen met daarop Windows 7....Maar in het Spaans! Nou spreek ik dat wel een weinig{ben geen taalgenie} maar computeren in het Spaans lijkt mij niet je ware.Kan iemand mij zeggen of er in Windows7 een mogelijk zit om van Taal te verandeeren.Je moet nl weten dat ik die laptop hier achterlaat en volgend seizoen weer gebruik. Nou dat was het zo n beetje :rolleyes: groet OPA JO

anoniem32141 27 December 2009 21:52

Niet tot de orde roepen, wel een linkje naar een ander forum.
Je kunt met Windows 7 Ultimate de taal wijzigen, elke andere versie niet.
http://forum.pcmweb.nl/showthread.php?t=17175

anoniem32302 27 December 2009 22:19

idd Ultimate, of anders misschien een kennis die student/leerkracht/etc. is?
Want die kan vervolgens Windows 7 Ultimate in Nederland kopen via surfspot.nl
Vervolgens opsturen o.e.d.?

anoniem14945 27 December 2009 22:24

Als je een kennis in Nederland een versie van Windows laat kopen, hoeft dat niet per se de duurdere ultimate versie te zijn! De Nederlandse Home Premium kan natuurlijk ook!

Wellicht zijn er Nederlandse of Vlaamse webshops die ook ver over de grens verzenden. Of wachten tot je weer eens in Nederland bent en aldaar even uitkijken naar leuke aanbiedingen.

anoniem32302 28 December 2009 08:47

@FooBar
Dat klopt wel, maar op SurfSpot kun je alleen maar de Ultimate krijgen. Kost voor een leerkracht/medewerker zo'n 18 euro (G) (kijk maar hier)

anoniem19712 28 December 2009 09:36

Ga eens googlen naar vistalizor en je kunt dan iedere versie van Vista en Windows7 veranderen van taal.

anoniem33397 28 December 2009 18:48

@Aan allen,GEWELDIG,wat een fijne reacties .Moet het even op mij laten inwerken. Hoop er over enige tijd {morfgen of zo} op terug te komen Ben nl niet zo snel meer. De jaren tellen:D{88}

anoniem13425 29 December 2009 00:44

(Off Topic: U bent denk ik hier onze senior... 88 en toch actief op een PC: dat vind ik nu geweldig!)

anoniem14733 29 December 2009 01:32

Een andere optie. Je zou kunnen vragen aan Microsoft of je niet gewoon een Nederlandstalige installatiecd mag en kan gebruiken met hetzelfde serienummer.
Immers je hebt een geldige licentie en ik kan me voorstellen dat die aan de hand van een bepaald algorithme gecontroleerd wordt maar waarbij niet bepaald naar de taal gekeken wordt.

Navragen bij Microsoft kost ook niet zoveel, toch?

Overigens ook mijn complimenten!

dutch-online 29 December 2009 07:49

de licentie is voor een bepaalde versie , dus die moet wel gelijk zijn, dan

dus zit er W7 home op dan ook de home versie gebruiken.

als het al zou lukken???

en W7 staat op DVD;):D:rolleyes:

Die wordt al sinds Vista als software drager gebruikt.(Y)


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:51.

Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.