Computer Idee Forum

Computer Idee Forum (http://forum.computeridee.nl/index.php)
-   Windows Vista/Windows 7 (http://forum.computeridee.nl/forumdisplay.php?f=160)
-   -   Resolutie probleem W 7 (http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=70726)

anoniem13443 22 August 2011 15:48

Resolutie probleem W 7
 
Hallo ik heb een probleem, en daar kom ik op het moment niet uit.
Ff een korte uitleg, sinds kort heb ik een laptop met Windows 7 home, op deze laptop kun je een tamelijke hoge resolutie in stellen, nu heb ik de resolutie op 1360 x 768 staan, voor mijn ogen is dit goed te doen, nu wilde ik de resolutie toch eens op 1600 x 900 zetten, dit is ook nog redelijk te lezen, alleen als ik nu een snelkoppeling aanklik b.v. buienradar, dan krijg ik maar een klein beeld, ik maak dit dan groot doormiddel van uitrekken, maar dat help ook niet.
Ik heb alle opties die ik wist van XP uit geprobeerd maar niets helpt.
Is er misschien iemand die dit probleem kent, en mij verder kan helpen?

Gr. Jan

Ps. Explorer doet het wel na instellen

dutch-online 22 August 2011 16:03

Kijk eens in Configuratie .

Bijlage 16193


..
Meestal stelt Windows 7 beste resolutie in.

Dat wil niet zeggen dat iedereen daar gelukkig mee is.
Maar het werkt wel het beste.;)

anoniem13443 22 August 2011 16:12

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door dutch-online (Bericht 580795)
Kijk eens in Configuratie .

Bijlage 16193


..
Meestal stelt Windows 7 beste resolutie in.

Dat wil niet zeggen dat iedereen daar gelukkig mee is.
Maar het werkt wel het beste.;)

Dat kan wel zijn dat Windows de beste resolutie instelt, maar dat werkt niet voor mijn probleem.

anoniem22217 22 August 2011 17:03

Wat is het merk en type laptop??

anoniem13443 22 August 2011 17:21

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door stroke33 (Bericht 580801)
Wat is het merk en type laptop??

ASUS x73E 1 week oud, maar dat zal niet het probleem zijn.

anoniem22217 22 August 2011 17:37

Ja dat doet er wel toe want nu kunnen wij voor je kijken wat het probleem is en ja 1600 x 900 is de maximum resolutie van dit laptop scherm en ook de intel hd graphics 3000 kan deze resolutie met gemak aan.
Dat is dus niet het probleem, buienradar open je in je browser en dan zul je grootte van het "beeld van buienradar" dus in je browser moeten zoeken.
In Firefox gaat dit met CTRL + en - groter + kleiner - en in Windows IE precies hetzelfde.

anoniem13443 22 August 2011 19:57

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door stroke33 (Bericht 580804)
In Firefox gaat dit met CTRL + en - groter + kleiner - en in Windows IE precies hetzelfde.

Dan maak ik alleen de inhoud van het beeld groter, maar de rand en het totaal blijft ongewijzigd.

anoniem17857 22 August 2011 20:14

opent je browser in een klein venster?
dan klik je op het middelste vakje rechts bovenin ( tussen de - en het kruisje)
als je browser dan een groot venster heeft, dan met de alt toets en f4 afsluiten. als het goed is, opent hij de volgende keer met een groot venster.

anoniem13443 22 August 2011 21:22

Dit werkt ook niet, ( Alt + F4) het gekke ervan is, als ik IE 9 open heb, en dan naar favorieten ga waar ik dan op de koppeling klik, dan wordt het beeld wel groot.
Wat mij nog te binnen schiet, kan het ook aan IE 9 liggen?

anoniem22217 22 August 2011 21:40

1 Bijlage(n)
Je probleem is je browser venster, die kun je vol beeld maken door op het blokje tussen - en + te klikken.
Want als ik het goed heb begrepen dan is je bureaublad wel vol beeld!
Dus maak je door op het blokje tussen - en + te klikken het venster vol beeld.
Ik zit hier voor een 27"monitor met een resolutie van 1920X1200 full HD en ook hier werkt het gewoon 100%.
Je opent IE9 en je begint in een klein venster tenminste kleiner dan het scherm klik je nu op het blokje wat ik boven al aangaf dan word het venster vol beeld.
Dit alles tenminste als je bureaublad wel 100% is, zo niet dan kan je beeldscherm de resolutie van 1600 x 900 gewoon niet aan.

Misschien moet je op het bureaublad een nieuwe snelkoppeling maken naar buienradar zoals hij is als je hem bij favorieten krijgt.
Favorieten/buienradar

Het vergroten van het IE beeld kun je met CTRL + doen en met CTRL - maak je het weer kleiner.
Dus eerst IE met het blokje groter maken vol beeld zogezegd dan met CTRL + doen en met CTRL - het beeld vergroten. eigenlijk inzoomen en uitzoomen.


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:30.

Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.