Computer Idee Forum

Computer Idee Forum (http://forum.computeridee.nl/index.php)
-   Windows 10 (http://forum.computeridee.nl/forumdisplay.php?f=163)
-   -   geen chrome icoontje onderin (http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=80443)

anoniem32530 30 January 2016 18:03

geen chrome icoontje onderin
 
Mijn gloedjenieuwe Windows 10 laptop heeft geen permanent Chrome-icoontje onderin, zoals de desktop die wel heeft en daar heb ik Windows 10 zelf op gezet. Hoe krijg ik hem er blijvend onderin? Op de desktop gebeurde dat vanzelf.
Verder had ik verbindingsproblemen. De andere Vista-laptop kon gewoon verbinding krijgen, ik heb systeemherstel gedaan. Ondanks dat die mislukt was, heb ik nu toch verbinding op de 10. :confused::confused::confused:

anoniem13673 30 January 2016 20:26

Heb je überhaupt al Chrome geïnstalleerd? Als dat het geval is, dan kun je het eenmalig starten door op de Windows-toets te drukken en gewoon “chrome” in te typen. Windows zal dan in de apps gaan zoeken en de resultaten in een lijstje presenteren. Je kunt dan Chrome starten door op het icoon in de zoekresultaten te klikken.


Terwijl Chrome nog geopend is, kun je dat vastpinnen op je taakbalk door te rechtsklikken op het icoon op de taakbalk en te kiezen voor “Aan de taakbalk vastmaken”. Dat kan overigens ook al in de zoekresultaten. Daarna kun je het icoon nog verslepen om het op de gewenste plaats tussen de andere iconen te zetten.


Wat de verbinding betreft, kan een tijdelijke hickup zijn, ik zou me pas zorgen gaan maken als het herhaaldelijk niet lukt of steeds blijft terugkeren.

anoniem32530 30 January 2016 21:03

Wat de verbinding betreft, kan een tijdelijke hickup zijn, ik zou me pas zorgen gaan maken als het herhaaldelijk niet lukt of steeds blijft terugkeren.[/QUOTE]

Chrome is geïnstalleerd.
Ik heb er na het terugzetten van een herstelpunt en het herinstalleren van de updates wéér last van! Géén internetverbinding, terwijl deze laptop als een zonnetje werkt qua internetverbinding. Ik krijg fout 6. Heeft dat met de virusscanner te maken want daar heb ik ook wat aan zitten klikken. Hij wil graag een breedbandverbinding tot stand brengen, maar die heb ik helemaal niet!

anoniem32530 30 January 2016 21:14

Ik ga nu alwéér het herstelpunt terugzetten! >:( De volgende keer wil ik een bericht als het probleem van de internetverbinding voorbij is!!


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 03:06.

Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.