PDA

View Full Version : probleem bij het laden


dubbelnul
22 september 2009, 21:24
Op diverse sites en diverse tijdstippen krijg ik de pagina niet geladen en dit bericht .

De verbinding werd geherinitialiseerd
De verbinding met de server werd geherinitialiseerd tijdens het laden van de pagina.
* Misschien is de website tijdelijk niet beschikbaar of overbelast. Probeer het
over enkele ogenblikken opnieuw.

* Controleer uw netwerkverbinding indien u geen enkele pagina kunt laden.

Het gebeurde ook toen ik dit bericht wilde plaatsen
* Verzeker u ervan dat Firefox toegang heeft tot het web als uw
computer of netwerk is beveiligd door een firewall of proxyserver.

Ik word er langzaam gek van

het gebeurde ook toen ik dit bericht wilde plaatsen

Obelix71
22 september 2009, 21:43
Je gebruikt Firefox? Meest bijgewerkte versie? Al eens getest met IE en/of Chrome?
Sinds wanneer speelt dit probleem (na een update, installatie, ....)?
Welk besturingssysteem, welke firewall, welke virusscanner?

Kortom; graag wat meer info dan alleen het probleem.

dubbelnul
22 september 2009, 22:14
ik gebruik firefox , maar ook in IE gebeurt hetzelfde.

Daar kan je dan de verbinding testen maar die vindt of geen problemen of geen verbinding ;-)

Ik had AVG virusscanner , maar op advies van de KPN helpdesk deze eraf gegooid , hielp niet overigens, nu avast.Tijdens de vakantie is de pc helemaal opgeschoond , daarna is de ellende begonnen.

Ik gebruik de windows firewall
En de pc draait op XP professional 2002 met sp3

gigobert
23 september 2009, 15:38
Dan zet je toch eenvoudig de image backup terug die je ongetwijfeld hebt gemaakt voor het helemaal opschonen van je machine.
een surrogaat oplossing zou systeemherstel kunnen zijn, maar dat valt nog te bezien.

dubbelnul
23 september 2009, 19:25
Er is een heel nieuw en ander besturingsprogramma opgezet , dus die optie werkt ook helaas niet

Obelix71
23 september 2009, 19:55
Is die installatie dan wel goed gegaan?

Op welke manier heb je verbinding met internet (kabel, draadloos, etc.)?

dubbelnul
23 september 2009, 20:37
de installatie is gedaan door een systeembeheerder , dus dat zit wel goed denk ik.
De verbinding met het ADSL gaat via een kabel naar de gigaset sx551

louise1944
19 november 2009, 14:42
als je nod32 virusscanner gebruikt, verwijder deze dan helemaal. de nod32 heeft in nieuwe updates een blokkering.ik heb dit zelf gedaan en kan alles weer laden. er is een totale verwijdertool beschikbaar. tik in: nod32 verwijdertool in google. het helpt honderd procent. eventueel ook bij avast. ik heb alleen firewall en defender aanstaan.