PDA

View Full Version : Wolfenstein! Grijs Beeld Als Ik Hem Opstart..


Tomutjuh
16 maart 2007, 08:45
Heey Mensen,

Als ik wolfenstein opstart krijg ik een grijs beeld bij het "Wolfenstein Menu" .:( .
Ik snap er niks van.. Kan iemand mss ff helpen die dit probleem mss ook had ??

Thnx anyway

[Mad]Wolf
26 maart 2007, 20:20
HEEJ allemaal;) Ik heb een eigen clan:p :D Als iemand die wil joinen kan dat:D :) We zijn nog vrijwel nieuw en hebben niet zo heel erg veel leden maar we hebben al wel een goede site: www.wolfensteinmad.come2me.nl
Ik hoop ook dat julie zullen joinen:cool:

Silverstarme
26 maart 2007, 20:42
Wolf;304767']HEEJ allemaal;) Ik heb een eigen clan:p :D Als iemand die wil joinen kan dat:D :) We zijn nog vrijwel nieuw en hebben niet zo heel erg veel leden maar we hebben al wel een goede site: www.wolfensteinmad.come2me.nl
Ik hoop ook dat julie zullen joinen:cool:

Als je niets nuttigs hebt bij te dragen, hou dan heel graag je mond.

Nu het antwoord:
Dit kan meerdere oorzaken hebben. Het kan zijn dat de drivers van je videokaart te oud zijn, Ga naar de site van de fabrikant van je videokaart en haal er de nieuwste drivers vandaan.
Optie 2 is dat het spel bestanden mist. Probeer Wolfenstein eens te verwijderen en te herinstaleren zie of dat werkt.
Wat is de rest van je systeem? Als we dat weten dan kunnen we je beter helpen.

Tomutjuh
24 april 2007, 14:41
Mijn computer is 3 dagen geleden weer terug van een reparatie.. ( hij was gecrashed :P )
Maar toen downloade ik hem opnieuw.
En kreeg ik dit:

...created window@0,0 (800x600)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver
...initializing QGL
...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available
...shutting down QGL
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem

Als je hier iets mee kan?
PS.. Mijn Videokaart = Matrox Millenium G450 Dual Head..
( Ik heb al gehoord dat het niet echt een goede Video kaart is )
Maar als je wat informatie hebt zo het fijn zijn ;)

-Tomm

Chimera
24 april 2007, 15:04
drivers al geinstalleert??

nieuwste DIRECTX geinstalleerd?