PDA

View Full Version : MSN doet het niet meer.


Ocampa
30 december 2006, 19:32
Ik kan sinds gisterochtend niet meer inloggen op MSN Messenger. Geen enorme ramp, maar vervelend is het wel. Als ik probeer in te loggen krijg ik de volgende melding:

http://img301.imageshack.us/img301/2331/foutaq9.th.jpg (http://img301.imageshack.us/my.php?image=foutaq9.jpg)

Als ik die foutcode opzoek dan zegt ie dit:

http://img412.imageshack.us/img412/1838/fout1oq7.th.jpg (http://img412.imageshack.us/my.php?image=fout1oq7.jpg)

Ik snap er geen hout van want anderen kunnen gewoon inloggen. Ook als ik de status opvraag dan zegt ie gewoon "alle systemen draaien". Wat kan er nou aan de hand zijn?

Iemand zal al tegen mij "dan ligt een van de servers van MSN er even uit, gewoon later even weer proberen". Maar dat voor twee dagen?

En terwijl ik dit type en MSN nog even heb geprobeerd krijg ik weer een andere melding:

http://img300.imageshack.us/img300/2226/fout3mz5.th.jpg (http://img300.imageshack.us/my.php?image=fout3mz5.jpg)

Daarna op hun hulpsite gekeken en alles gedaan wat ze adviseren maar nog steeds niks. Ook mijn firewall even uitgezet maar dat helpt ook niet. Dat leek me ook al sterk want hij deed het altijd gewoon.

Zwaar frustrerend.

reintje
30 december 2006, 19:43
Scrol even helemaal naar onderen, daar staan een aantal mogelijke oplossingen. Als de juiste er bij zit, meld dat dan even aub...

http://www.pchelper.nl/forum/lofiversion/index.php/t19036.html

Ocampa
30 december 2006, 20:26
Bedankt voor de moeite reintje, maar het heeft allemaal niks geholpen. :(

Ocampa
30 december 2006, 20:31
Helemaal bizar: net even ingelogd met het MSN-account van een buurman op mijn computer, en die doet het wel gewoon!

reintje
30 december 2006, 20:32
Weet je zeker dat je het juiste wachtwoord gebruikt voor je eigen account?

Ocampa
30 december 2006, 20:38
Weet je zeker dat je het juiste wachtwoord gebruikt voor je eigen account?

Jajaja, 100% zeker. Kan ook gewoon bij mijn Hotmail met dezelfde inlognaam en wachtwoord.

Met mijn buurmans account kan ik dus wel op messenger en met mijn eigen niet. Schiet mij maar lek. :?

ctrlaltdelete
30 december 2006, 22:28
Ga naar Start > Uitvoeren, en typ daar;

regsvr32 Softpub.dll (en klik OK of druk op Enter)

regsvr32 Mssip32.dll (en klik OK of druk op Enter)

regsvr32 Initpki.dll (en klik OK of druk op Enter)

Bij die laatste even geduld hebben....


Daarna zou 't weer moeten werken.

ctrlaltdelete
30 december 2006, 22:31
Je kunt 't ook in 1 keer doen door deze regel in te vullen bij Start > Uitvoeren;

regsvr32 Softpub.dll Mssip32.dll Initpki.dll

en dan op Enter drukken of op OK klikken.

Ocampa
30 december 2006, 22:59
Ga naar Start > Uitvoeren, en typ daar;

regsvr32 Softpub.dll (en klik OK of druk op Enter)

regsvr32 Mssip32.dll (en klik OK of druk op Enter)

regsvr32 Initpki.dll (en klik OK of druk op Enter)

Bij die laatste even geduld hebben....


Daarna zou 't weer moeten werken.


Ja dit heb ik gedaan en hij doet 't nu! Dank je!

Maareh, wat heb ik nu gedaan eigenlijk, in gewone mensentaal?

ctrlaltdelete
30 december 2006, 23:21
In gewone mensentaal?

Uhm...eh....sommige programma's waren elkaar uit het oog verloren. Je hebt ze weer herenigd.