PDA

View Full Version : Word


Chef TN
23 April 2006, 12:25
Hey,

Ik heb een groot probleem. Ik was net voor school bezig met een Engels verslag. Ik beetje aan het typen en opeens kan ik niet meer typen. Staat er achter de naam ''Reageert niet''. Ik heb hem niet afgesloten ik heb hem proberen te activeren dit lukte dus niet. Ik heb een backup aan het zoeken geweest in C:/WINDOWS/Temp maar daar kon ik hem ook niet vinden. Ik heb hem nog steeds niet afgesloten weet iemand wat ik hier aan kan doen?? Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

Mzzl,

Boy Steketee

FooBar
23 April 2006, 12:59
Als hij nu nog steeds niet reageert, komt 'ie daar ook niet meer overheen. Er is nu vrij weinig wat je kunt doen.

Als alle tekst in beeld is, kun je printscreen maken, word afsluiten, en vervolgens die printscreen over typen. Niet de makkelijkste weg, maar je bent dan niks kwijt.

Daarnaast heeft word een 'Autoherstel-functie': De kans bestaat dat als je word nu afsluit, dat hij bij de volgende start weer op de proppen komt met je document, of in ieder geval het grootste gedeelte ervan. Standaard wordt iedere 10 minuten autoherstel informatie opgeslagen.
Je kunt er op gokken dat word ergens iets van je document heeft opgeslagen, maar garantie hiervoor kan ik je niet geven.
Autoherstel-informatie wordt opgeslagen in de map %UserProfile%\Application Data\Microsoft\Word. Wellicht dat je daar even handmatig op zoek kunt gaan.

avv
23 April 2006, 13:12
Je moet wel even kijken in de takenlijst (Ctrl-Shift-Esc) of daar nog niet een WINWORD.EXE staat. Word blijft na een crash vaak plakken in het geheugen, en volgende instanties van Word hebben daarna nog last ervan. Die WINWORD.EXE moet je dus even afsluiten.