PDA

View Full Version : Bij Profiel de avataar op CI site


Gekwordikervan
27 February 2006, 02:48
Ik doe vast wat verkeerd hoor. Want met gewone plaatje werkte het dus wel. Maar nu met mijn bewegende Avataar lukt het maar niet.

Als ik dus mijn avataar plaats zie ook afbeelding. Dan gaat het voor een dagje goed. Daarna is hij weer weg.
Dus hij blijfr gewoon niet staan. Iemand enig idee wat ik verkeerd doe. Of zit er een bug in de site?

sjouwer
27 February 2006, 05:24
is het plaatje maximaal 80 x 80
is het plaatje maximaal 83 kb groot
bij groter zal ie niet geplaatst worden door de software van de site

Gekwordikervan
27 February 2006, 07:59
Het is het plaatje wat je inmiddels hiernaast ziet, maar het vreemde er aan is dat hij na en dag gewoon verdwijnt?

sjouwer
27 February 2006, 11:05
laat hem nog eens door je fotobewerkingsprogtramma lopen
wel de verhoudingen goed laten en horizontaal 80 bit maken

lijkt me toe dat ie +- 160 bit breed is

Gekwordikervan
27 February 2006, 11:17
Het is niet echt een afbeelding, het is een gif bestandje wat beweegt
en deze ik koppel hem gelijk vanuit de bronpagina naar hier
zoals ook aangeven op de afbeelding.

Want als ik hem ga bewerken met een fotobewerkingprogramma, om maar even voor de makkelijkheid paint te nemen.
Dan werkt het bewegen daarna niet meer.
Ik dacht namelijk eerst ook dat het aan de grote lag, maar hij word niet geimporteerd zoals plaatsje het is een link naar een pagina.

Misschien dat een techneut van de site hier meer licht op weet te werpen. (I)

JohnL
27 February 2006, 11:55
Het is niet echt een afbeelding, het is een gif bestandje wat beweegt
en deze ik koppel hem gelijk vanuit de bronpagina naar hier
zoals ook aangeven op de afbeelding.

Want als ik hem ga bewerken met een fotobewerkingprogramma, om maar even voor de makkelijkheid paint te nemen.
Dan werkt het bewegen daarna niet meer.
Ik dacht namelijk eerst ook dat het aan de grote lag, maar hij word niet geimporteerd zoals plaatsje het is een link naar een pagina.

Misschien dat een techneut van de site hier meer licht op weet te werpen. (I)

Kan meerdere oorzaken hebben. Mogelijk ondersteunt de host van je plaatje (waar het nu staat, dus) geen hotlinken. Dan kun je dus niet rechtstreeks naar een plaatje linken, en dan werkt wat jij wilt niet.
Overigens kun je een animated GIF best bewerken, maar dan moet je wel een programma gebruiken dat met animated GIF overweg kan. De eerste die me zo snel te binnen wil schieten is Animation Shop, dat van de makers van Paint Shop Pro afkomstig is. Daar kun je, voor zover ik me herinner, ook een probeer-versie van downloaden. Je kunt dan het plaatje wl lokaal bewerken en vervolgens uploaden, maar houd er wel rekening mee dan animated GIFjes doorgaans vrij snel vrij groot worden (afhankelijk van het aantal frames).

Gekwordikervan
28 February 2006, 07:57
Nou vooralsnog blijft hij nu wel staan. En ik heb er toch nix aan veranderd.

JohnL
28 February 2006, 10:57
Nou vooralsnog blijft hij nu wel staan. En ik heb er toch nix aan veranderd.

Ik zie anders niks, hoor.