PDA

View Full Version : Muziek op mijn mobieltje zetten


Diddledidoo
3 February 2006, 16:16
Sinds dinsdag heb ik een nieuw mobieltje. Op de telefoon is ruimte die ik kan gebruiken om mp3tjes op te slaan. Nou heb ik bij de telefoon een oplader gekregen en een koptelefoontje. Hoe krijg ik nou muziek van mijn computer op de telefoon en wat heb ik daarvoor nodig?

Sent_NL
3 February 2006, 16:31
Heeft je telefoon infrarood of bluetooth?
Dan kan je een infrarood adapter of bluetoothstick aan je computer hangen en ze zo overzenden.
Die zijn wel te koop bij diverse winkels.

Wat je ook kan doen (heb ik ook wel eens gedaan met mijn telefoon die dat niet had) is een WAP-site maken en daar je muziek zetten. Die kan je dan met je telefoon downloaden.
Op het net is veel info te vinden over hoe je die WAP-site moet maken.

PhrozenCrew
3 February 2006, 16:37
Voor vrijwel elk merk is er een datakabel te koop, dan heb je in wezen binnen de kortste keren een verbinding via de USB...

De genoemde optie met ir is ook heel erg bruikbaar, Sweek heeft voor nog geen 25 Euro een ir adapter die op de usb van je pc wordt aangeloten en afhangkelijk van het merk van je telefoon heeft de maken software waarmee je de hele telefoon kan beheren.

ik heb een Siemens die ik zowel met de kabel (wel vrij duur maar baas betaalde) als met ir verbinden kan en de software is gratis op de site van Siemsen te downloaden.

Animal
4 February 2006, 11:26
Ik zouw de handleiding eens doorlezen .
Daar zal vast wel het een en ander in beschreven staan ,en er zat ook vast wel een cd bij je telefoon met een of ander communicatie prg ,om je gsm met je pc te laten communiceren.
Het is ook al een stuk handiger als je bij je vraag zouw vermelden wat voor gsm je hebt ,want mischien kan hij wel helemaal geen mp3's afspelen !!