PDA

View Full Version : TV buiten beeld


VMSW
26 May 2005, 16:39
Door één of ander raar probleempje, waar ik niet weet wat ik deed, is 'mijn tv (ja.. ik heb een tvkaart)' buiten het beeld gekomen, tenminste, dat lijkt het. Als ik kies 'volledig scherm' dan vult hij mijn hele scherm, maar dan kan ik niet het formaat aanpassen. Als ik hem kleiner maak met de sneltoets ctrl+f of via de taakbalk 'vorig formaat', dan komt hij weg.. af het scherm... hierdoor kan ik het formaat niet meer veranderen, en eigenlijk ook niks doen uit het menu van de pc-televisie. Het gaat hier om een pinacle tv.. maar dat is denk ik niet het belangrijkste....

Je mag me natuurlijk ook toevoegen bij msn!, makkelijkere uitleg (evt. hulp op afstand = mogelijk) (Y)

Wie kan me zeggen hoe ik kan zorgen dat hij niet meer volledig scherm gebruikt, en dus ik weer bij de zijkant kan komen... en niet het hele scherm vullen, of 'af mijn scherm'.

Misschien een beetje ingewikkeld geschreven.. sorry hiervoor.. graag snel hulp; ik gebruik het nogal vaak

VMSW
27 May 2005, 13:30
Weet niemand wat ik moet doen?
Jammer, het is namelijk vreselijk vervelend.. ik kan nu praktisch gezien geen TV meer kijken, omdat ik die TV altijd in de rechteronderhoek zet, zodat ik kan werken en TV kijken tegelijk. Nu moet het het hele beeld zijn, waardoor ik net zo goed kan gaan naar de échte TV, die natuurlijk een veel groter beeld heeft.

Please, help me!

Sent_NL
28 May 2005, 04:48
Heb je in de taakbalk nog wel de tv staan? Volgens mij wel.
Staat de 'tv' soms achter de taakbalk? Taakbalk op auto-verbergen zetten of verkleinen en je kan er misschien wel bij.
Lukt dat niet, kies dan eens voor 'move' (verplaatsen). Klik dan meteen op de linker muisknop en hou deze ingedrukt. Probeer daarna de 'tv' weer in het schem te krijgen.
Door 'move' te kiezen gaat de cursor meteen naar de plaats waar de 'tv' staat.

VMSW
28 May 2005, 18:56
Heb je in de taakbalk nog wel de tv staan? Volgens mij wel.
Staat de 'tv' soms achter de taakbalk? Taakbalk op auto-verbergen zetten of verkleinen en je kan er misschien wel bij.
Lukt dat niet, kies dan eens voor 'move' (verplaatsen). Klik dan meteen op de linker muisknop en hou deze ingedrukt. Probeer daarna de 'tv' weer in het schem te krijgen.
Door 'move' te kiezen gaat de cursor meteen naar de plaats waar de 'tv' staat.

Ten eerste wil ik u heel erg bedanken voor het goedbedoelde antwoord.
Helaas werkt de eerste manier niet; ik heb altijd al taakbalk verbergen, en ik heb zelfs even de taakbalk bovenin het scherm gezet om te kijken of hij 'net' zichtbaar zou zijn. Helaas is dit NIET het geval.
Inderdaad heb ik de TV wel in de taakbalk staan, zoals u al verwachtte.
Ook werkt de tweede manier niet... misschien een beetje raar: je kan eigenlijk niks doen; je ziet de randen wel als hij volledig scherm is, maar je kan deze niet kleiner of groter maken; als je dat doet veranderd de cursur wél naar een 'kleiner-grotermaak cursor', maar je kan hem NIET kleiner of groter maken.
Ook de tweede manier, van 'move' (overigens: ik heb een nederlandse versie ;), maakt niet uit) werkt ook niet; dat kan net zoals het kleiner-groter maken ook niet gedaan worden.

Heel erg bedankt voor de moeite, maar ik ben er hierdoor helaas niet uit.

Astublieft, help me, het is namelijk heel vervelend; ik kan mijn TV-KAART NIET meer gebruiken!

VMSW
30 May 2005, 15:34
Gelukkig, ik ben er zelf achtergekomen, door een toevalligheid dat ik de vensters even wou rangschikken; dat kende ik al; maar ik dacht niet aan deze manier.
Voor diegene die dit probleem ook hebben:
- Klik met rechtermuisknop op de taakbalk
- Venster naast elkaar schikken